Medalja e Patriotit të Vërtetë

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


True patriot.jpg

Çka është Medalja e Patriotit të Vërtetë ?

  • Medalja mund të fitohet kur të luftosh për shtetin të cilin ke shtetësi në luftë direkte ose luftë rezistuese.
  • Shpërblimi për çdo medalje është 5 ari ose gold.
  • Mund ta shikosh progresin për medaljen e ardhshme në profilin e qytetarit tënd.
  • Do të fitosh medaljen e parë kur të bësh 100k për shtetin tënd dhe pastaj sipas rradhës:
Numri Dëmi
Medalja e parë 100.000
Medalja e dytë 500.000
Medalja e tretë 1.000.000
Medalja e katërt 2.000.000
Medalja e pestë 3.000.000
Medalja e gjashtë 5.000.000
Medalja e shtatë 10.000.000
Medalja e tetë 15.000.000
Medalja e nëntë 20.000.000
Medalja e dhjetë 30.000.000
Medalja e njëmbëdhjetë 40.000.000
Medalja e dymbëdhjetë 50.000.000
Medalja e trembëdhjetë 100.000.000
Medalja e katërmbëdhjetë 150.000.000
Medalja e pesëmbëdhjetë 200.000.000
Medalja e gjashtëmbëdhjetë 300.000.000
Medaljet e tjera 100.000.000 më shumë sesa e para
  • Sapo të mbërrish 100k dëme,mund të shikosh profilin tënd dhe ti do ta kesh fituar medaljen.
  • Nuk mund të fitosh medalje të shumëfishta me 100.000 dëme,vetëm një medalje fitohet për qdo interval,pasi kjo është një arritje progresive.
  • Nëse ndërron shtetësi,matësi do të rifillon,por ti nuk do të marrrësh medalje në të njëjtin interval në të cilin ke marrë shpërblim.
  • Dëmi që bën për një shtet do të shtohet menjëherë dhe nuk ka rëndësi nëse ndërroni shtetësi,dëmi që keni bërë do të mbes në shtetin origjinal..

Për Shembull:Nëse bëni 40 milion dëme për eAlbania dhe ndërroni shtetësi,progresi do të filloj nga 0 dhe medalja e re (për shtetin të cilin ke marrë shtetësi) do të mirret kur të bësh 50milion dëme.


Në profilin e qytetarit,poshtë arritjeve,mund të shohësh progresin e Patriotit të Vërtetë.Nëse ndërron shtetësi një vijë e rë shfaqet e emëruar Historia e Patriotit të Vërtetë ku mund të shohësh sa dëme ke bërë në shtetin e parë të cilin ke pasë shtetësi.Nëse ndërron shtetësi përsëri,mund të shohësh të dy vijat progresive të historisë së Patriotit.

True patriot progress.png