United Kingdom/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png
Unit Regatul Unit


General
General rank 15
Anthem "God Save the Queen/King)
Capital Londra
Demographics
Language Engleza
Population 7566
Politics
President Mr Woldy
Party The Unity Party
Economics
Currency GBP
Minimum salary 1 GBP Flag-UK.jpg
Average salary 7.04 GBP Flag-UK.jpg
Military
Territories 12
Communication
Website eRepublik UK
IRC http://irc.erepublik.co.uk/

Map of Regatul Unit

Last update 11 Mai 2010


Esti in cautarea eUK Portal? Portalul conţine linkuri către informaţii mai detaliate privind Istorie Marii Britanii,faceri xterne, militare şi conţine chiar şi tutoriale utile pentru noi cetăţeni din Marea Britanie / Jucatori.

Geografia

Regatul Unit (abr. "UK") este o tara de dimensiuni medii cu resurse medii.Aflata la nord-vest de Zona Continentala Europeana este compusa din 12 regiuni originale.

Populatia si cele mai multe companii sunt concentrate in Londra cu productia mare de grau a Marii Britanii.Iniţial, din cauza cotei sale de viaţă reală a populaţiei,Londra este acum promovata ca o regiune Cetate Nouă in care toţi cetăţenii trebuie să se mişte,astfel incat sa apere mai usor natiunea de atacuri.

Desi cele 12 regiuni originale britanice tind sa fie sigure,granitele cu cama ale Marii Britanii vor fi volatile in luptele cu vecinii (in special Denmark) pentru a bloca manevrele lor împotriva aliaţilor.Marea Britanie nu are in prezent frontiere cu Danemarca,cea mai mare parte fiind preluata de Swedenin decursul lui Februarie 2010,EDEN intensificat încercările de a prelua United Kingdom şi, astfel, temporar Regatul Unit a pierdut multe din regiunile sale originale,lasand doar Londra ramasa.Cu toate acestea, la 18.02.2010, EDEN a convenit la un tratat de pace cu United Kingdom.Termenii acestui tratat au declarat că United Kingdom ar recâştiga toate regiunile ei anterioare fără rezistenţă pana la închiderea războaielor deschise.Cu toate acestea, Ireland(Irlanda), care a ocupat regiunea Northern Ireland(Irlanda de Nord),nu a semnat tratatul, deoarece nu a fost un membru EDEN,si regiunea a fost in lupta in peste doua razboaie de rezistenta inainte de a reveni la proprietarul sau.


Pozitia strategica a Marii Britanii ca tara Nord-Europeana cu o traversare Atlantica face un aliat-cheie pentru orice campanie militară în zona.Deşi mai puţin decât în litigiu s-au luptat mult peste punctele de trecere a Pacificului,Marea Britanie este unica tara care leagă Scandinavia, Europa de Vest şi America de Nord.Cu un numar mare de natiuni vecine,Marea Britanie este o poziţie-cheie tactica în războaiele dintre Europa şi America de Nord.

Desi odata parte din Atlantis/Eden,Marea Britanie trece la opoziţia PEACE / Phoenix blocand prin jumatatea lui 2009, după disputele cu USA si Canada.Acest lucru a schimbat statusul tactic al Marii Britanii dintr-o ţară sigură, inconjurata de aliaţi puternici intr-un nou front in razboaiele intre aliante,în ţările-cheie EDEN, inclusiv SUA şi Canada.

Vecini
Inamic Stat neutru Aliat
Icon-Canada.png Canada/Română
Icon-Norway.png Norway
Icon-Spain.png Spain
Icon-Sweden.png Sweden
Icon-USA.png USA
Icon-Ireland.png Ireland
Icon-Belgium.png Belgium
Icon-France.png France/Română
Icon-Netherlands.png NetherlandsPopulatia

Pe parcursul etapelor anterioare ale jocului, Regatul Unit a fost un magnet pentru cetăţenii naţiunilor care nu au fost încă adăugate la joc sau sunt sub ocupaţie de către alte ţări.Totuşi, aceste comunităţi în cele din urmă stânga ca naţiuni, cum ar fi Lithuania, Croatia, Australia si Poland au fost adaugate sau si-au recuperat regiunile de pe harta. În aprilie 2008 Belgia a devenit o parte a Regatului Unit în cadrul unei uniuni între cele două ţări şi a rămas în uniune până în februarie 2009, atunci când Belgia si-a recapatat independenţa.

Acest ,,welcoming approach a vazut populatia Marii Britanii crescand in mod constant pana la 9000 in Mai 2009 care a facut-o 5th cea mai mare tara dupa populatie din eRepublik.Acest lucru nu a fost ultimul totuşi, aşa cum Marea Britanie a pierdut mii de cetăţeni, în iulie,scăzând la sub 5000 marcand şi dispariţia din top cinci ceea ce este neoficial denumit "Marea Epurare".Populaţa a crescut şi apoi a rămas constanta între 5000 şi 6000.Populaţia exactă este în prezent 5316,facand-o 18th cea mai mare tara dupa populatie.

Ianuarie şi Februarie a anului 2010 au văzut, de asemenea, o schimbare masivă în populaţiile regionale din Regatul Unit in aceatsa luna vazut EDEN.