Upgrade/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Modernizarea este o funcție pe care cetățenii o pot folosi pentru a reveni la efectele degradării. Funcția este de a îmbunătăți calitatea clădirii deținută de cetățean. Diferite clădiri pot fi modernizate, dar acest articol se referă în principal la modernizarea companiilor.

Cum se actualizează o companie?

Company upgrade.png
Modernizare companiei permite cetățenilor să producă produse mai bune în timp ce lucrează într-o companie.

Pentru a face upgrade unei companii, trebuie mai întâi să vizitați locurile mele și să decideți la ce companie veți face upgrade. Următorul pas este să faceți clic pe Icon upgrade.png săgeata sus de lângă compania pe care doriți să o actualizați. Ultimul pas este să alegeți ce upgrade doriți și pur și simplu apăsați butonul de upgrade.

Notă: numai companiile de produse alimentare și de arme pot fi modernizate.

Efectele actualizării

Modernizarea companiei va permite crearea unor produse mai bune, ceea ce poate însemna o afacere mai eficientă și mai profitabilă. Cu toate acestea, utilizarea materiei prime este crescută atunci când se creează bunuri de calitate superioară, iar lucrătorii nu vor pierde mai multă energie în timp ce lucrează (dacă se lucrează câte 10 energie se pierde de fiecare dată).

Notă: Directorul general poate lucra în toate companiile sale, indiferent de nivelul companiei. Excepție fac companiile care produc case și materii prime pentru casă, precum și cele legate de aeronave. Managerul nu poate lucra în ele. Va pierde 10 energie / companie în care lucrează.

Costul actualizării de la diferite niveluri

Pagina principală: Customization level upgrade

Consultați secțiunea cu calitatea companiei pe care doriți să o actualizați. Prețurile sunt întotdeauna prezentate în pagina de upgrade.

Vezi si