User talk:Herz

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search

Welcome to eRepublik Official Wiki! We hope your contributions will help the Wiki grow in quality and content. One of the best places to start is with your own autobiography, or citizen page. To start, we have created this helpful tutorial that will show you some of the wiki basics:
http://wiki.erepublik.com/index.php/eRepublik:Citizen_Page_Tutorial/English
And remember, if you ever need any assistance, check out the sidebar on the left for help with Editing, Policies, or Templates.
Again, welcome and have fun! Admin 10:53, 15 December 2009 (UTC)

Esikatselu + pari juttua

Information icon Thank you for your contributions to eRepublik Official Wiki. In the future, please use the preview button before you save your edit; this helps you find any errors you have made, reduces edit conflicts, and prevents clogging up recent changes and the page history. Below the edit box is a Show preview button. Pressing this will show you what the article will look like without actually saving it.

The "show preview" button is right next to the "save page" button and below the edit summary field.

It is strongly recommended that you use this before saving. If you have any questions, you can either write on the Bar or leave a message on my talk page. Thank you. Ei nyt kannata käsittää väärin, tuo sivusin on paremmassa kunnossa kuin keskimäärin täällä, mutta kun englanti on virallinen kieli, pitäisi myös sellainen olla tehtynä jonkinlaiseen kuntoon. Että jos teet sivun Herz, isket sinne citizen templaten ja jonkinlaisen esittelyn (paras tietenkin olisi jos ylläpitäisit sivua kahdella kielellä, ei luulisi olevan ongelma kun minäkin siihen pystyn) niin riittäisi. Ja {{LangMenu}} molempien alkuun, ja suomennokseen [[Category:Suomi]] siihen perään. Kannattaa lukaista Help:Editing ja Help:Translating Pages läpi. Eikä tuosta edellisessä viestissä linkitetystä Citizen Page Tutorialistakaan varsinaista haittaa ole ellet sitä jo silmäillyt. Jos tulee kysyttävää niin jätä viesti täällä. --Icon-Finland.png Kuhaa|sTalk to me! 08:07, 31 January 2010 (UTC)


Herz: joo olet kyllä harvinaisen nopea vesseli huomaamaan asioita täällä. Tosiaan; olen jo julistanut eKuolemankin ja erehdyin sitten tällaisen wikitunnuksen muinoin luomaan niin ajan tapoksi loin sitten tietopakettia ittestäin. Kiva huomata että aktiivisuutta vielä löytyy näistä eRe -asioista. Tämä keskustelusysteemikin on hieman minua hämmentävä - jospa vaikka tutustuisin asiaan. (10:55, 31 Janyary 2010)