V1/Македонски

From eRepublik Official Wiki
< V1
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Erepublik Logo v1.jpg
V1 или Version1 беше втората фаза во еволуцијата на eRepublik. Истата беше пуштена во употреба на 14ти Октомври 2008 и ја замени Beta верзијата на играта.

Во оваа верзија на играта, бројот на граѓани на Новиот Свет ја надмина бројката 100 000.

Главни карактеристики на V1 беа новиот воен модул (заедно со големите војни што се водеа) и можноста да се создаваат Организации (специјални профили кои можеа да создаваат и раководат голем број на фабрики и на некој начин да бидат втор профил на веќе регистриран корисник). За повеќе информации околу V1 можете да ја посетите главната страна, додека целосен преглед на сите страни во врска со оваа тема може да се изврши во Category:Version1 Македонски категоријата.

V1 се користеше повеќе од година и половина и е оценета од многумина за најдобрата верзија на eRepublik. V1 беше отстранета на 6ти Јули 2010 и заменета со Rising верзијата.