Vecna Vatra Slobode/Српски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
СрпскиIcon-Serbia.png


Vecna Vatra Slobode

Vecna Vatra Slobode.jpg
General Information
Country Flag-Serbia.jpg Serbia
Owner EternalFlameOfFreedom
Readership
Subscribers 1112
Articles 122
Content Дешавања у Србији и Свету, хумор, сарказам, пројекти


Vecna Vatra Slobode (Вечна Ватра Слободе) су новине из Србије. Власник новина је EternalFlameOfFreedom. Главна карактеристика сваког новог чланка је јединствена графика, посвећеност за писање и смисао за хумор. Главна циљана група читалаца је у Српском медијиском простору, неки чланци се објављују у Flag-Hungary.jpgМађарским, Flag-Russia.jpgРуским и Flag-France.jpgФранцуским медијима. Вечна Ватра Слободе је једна од многих најчитанијих медија у Србији са преко 1000+ претплата и освојеном Медија Могул медаљом.

Почетак

На дан 602. Новог Света, новине су отворен под називом "еЗемун - Вести". Идеја и разлог отварања ових новина су имали једину сврху да се добро забави али како су се чланци објављивали, све више и више претплатника је долазили и тада је постало евидентно да се уређивачка политика треба променити. Са бројем претплата који расе, сваки нови чланак је доносио публици више дизајна, више посвећености и богатији садржај. Уложени труд је био цењен од стране публике али постојао је проблем са именом и местом издавања. Пошто су "еЗемун - Вести" имале локално географски каракте, многи људи су избегавали то у почетку, други проблем је био везан за чињеницу да се новине издају преко организације и није се јасно могло видети ко пише чланке. Било је време за реорганизацију. Новине су пребачене на грађански налог од EternalFlameOfFreedom и име је било промењено у Вечна Ватра Слободе. Период после тога доноси многе нове претплатнике и сваки нови чланак добија све више гласова од претходних. Први месец објављивања има завидних 400 претплатника.

Тренутни статус

Месец дана након првог чланка, новине доспевају на прво место 5 најчитанијих актуелних вести са преко 400 гласоца и тај чланак је био првио најчитанији гланак Вечне Ватре Слободе. Након издавања тог чланка, Вечна Ватра Слободе расте брзински у свим аспектима после сваког новог чланка.

Неко време новине су се бориле битке за медијски простор против спама али како се политичка активност EternalFlameOfFreedom активирала са будућим конгресним изборима, та битка је умирена јер је жеља била да се избегне добијање јефтиних политких поена преко новина у име праведног циља.

Са времена на време неки чланци се објављују у страним медијима на Енглеском језику, било је пар чланака у Мађарској, Русији и Француској.

Достигнућа

Ове новине су оствариле до сада 8 пута појављивање у Топ 5 најчитанијих вести у Србији и два пута су чланаци доспели и у интернациолних вести, први пут са преко 600 гласова, други пут са 1000. Новине у овом трекутку имају преко 1026 претплатника и тренутно се налазе на 19-ом месту ранг листе Српских медија и 162-ом месту ранг листе Свестке штампе. Магични број од 1000 претплата је достигнут 21. Септембра 2009. Медија могул медаља сија сјајно на профилу аутора.

Одабрани чланци