Impozitul pe muncă

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


List of taxes that can be found on Economy tab in My country. Work tax is in the first column.
Icon law work tax.png Impozitul pe muncă este un impozit stabilit de administrația țării care este dedus atât din salariile primite de salariați, cât și din partea cetățenilor care lucrează în propriile societăți ca director general. Acesta este calculat pe baza țării de cetățenie.
Veniturile fiscale se adaugă la trezoreria țării.

Această taxă a înlocuit impozitul pe venit în Ziua 2,089 din Lumea Nouă[1].

Exemplu
"În țara A" "salariul mediu net plătit în ultimele 30 de zile" "este" "10 moneda" "și impozitul pe muncă pentru țara A este" 10% “. În acest caz, valoarea taxei de muncă pentru locul de muncă în calitate de manager va fi 1 moneda locala. Impozitul pe muncă va fi aplicat pentru fiecare companie în care un jucător lucrează ca manager. Prin urmare, dacă un cetățean deține 5 companii și lucrează ca administrator în toate, va plăti valoarea impozitului pe muncă multiplicat cu 5. Dacă cetățeanul nu are destui bani pentru plata impozitului pe muncă, nu va putea să înceapă producția în companiile sale.

Salariul mediu se calculează pe baza tuturor salariilor plătite de angajatori dintr-o anumită țară de cetățenie în ultimele 30 de zile (cetățenia angajaților lor nu contează, ceea ce contează este cetățenia angajatorului).

Pentru cetățenii care lucrează în calitate de salariați, impozitul pe muncă se va comporta identic cu vechiul impozit pe venit.

Ratele fiscale pot fi vizualizate făcând clic pe fila Economie din Statistici de țară.

Care țară primește impozitul?

Începând cu ziua 3143, impozitul pe venitul administratorului va fi împărțit între țara în care se află holdingul și țara din cetățenia managerului, după cum urmează:

Taxă plătită: 80% (impozitul pe munca a tarii unde se afla holdingul) + 20% (impozitul pe muncă a tarii de cetatenie).

Nu uitati, pentru a lucra ca administrator, impozitul pe venit este plătit pe baza salariului mediu al unei țări și a legii impozitului pe muncă.

Exemplu: cetățeanul lucrează ca administrator într-o exploatație situată în țara A și are cetățenia țării B. El va plăti 80% din impozitul pe venitul țării A (în țara A) și 20% din impozitul pe venitul țării B (în țara B).

Vezi de asemenea


Back.gif Înapoi la pagina Taxele