Write article/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngMedia Modul

Gazeta Shkruaj Artikull Artikulli Drejtori i Shtypit Abonimet


Si të shkruajmë

Në gazetë nuk është edhe aq shumë vështirë të shkruhet vetëm ju duhet ti dini linqet dhe fotot si ti vendosni.Për nje gazete profesionale ju duhet të shkruani artikuj me rëndësi.Për ti tërhequr qytetarët ta lexojënë.Për tu bërë profesionist në gazetë ju duhet ti përdorni BBCODE Kodet BB (BBCode) jane shume te thjeshta per tu perdorur, sidomos ne artikujt e erepublik. Gjithecka qe duhet te dish per keto kode eshte shenuar ne foton me poshte:

Format BBCode Use Result in Article
Links [url] [/url] [url]http://www.shembull.com[/url] http://www.shembull.com
Linku me Tekst [url=] [/url] [url=http://www.example.com ]Këtu është linku[/url] Ky është linku
Foto [img] [/img] [img]linku_fotos[/img] (fotoja)
Shkronja të trasha [b] [/b] [b]Teksti.[/b] Teksti me shkronja të trasha.
Tekt i Lakuar [i] [/i] [i]Teksti.[/i] Ky është teksti i lakuar.
Me nën vizë [u] [/u] [u]Teksti[/u] teksti me nën vizë
Të Fshira (me vizë në mes) [s] [/s] [s]Teksti[/s] Ky është teksti me shkronja të fshira (me vizë në mes)
Tekst të sipërm [sup] [/sup] x[sup]2[/sup] x2
Tekst të poshtëm [sub] [/sub] H[sub]2[/sub]O : Ujë H2O : Ujë
Postë Elektronike [email] [/email] [email]unë@diqysh.com[/email] unë@diqysh.com
Postë Elektronike me Tekst [email=] [/email] [email=unë@diqysh.com]Posta ime[/email] Posta ime
Vizë ----- -----
Kolona [columns][nextcol][/columns] [columns]e para[nextcol]e dyta[/columns]
e para e dyta

Për më lehtë i keni disa ikona pak më larte se ku shkruan

Article editing tools.png

Textet

 • Article editing tools.png Këtu ti duhesh të klikosh që automatikisht të del teksti i trashë
 • Article editing tools.png Teksti me shkronja të lakuara
 • Article editing tools.png Teksti me nën vizë

Linqet dhe Fotot

 • Article editing tools.png Shto foto në artikull
 • Article editing tools.png Shto link në artikull
 • Article editing tools.png Shto postë elektronike në artikull
 • Article editing tools.png Shikoje artikullin para botimit


Kategoria

Category drop menu

Para se të botoni artikullin ju duhet ta zgjidhni kategorinë e artikullit:

 • Hapat e parë në eRepublik
 • Urdhëra të luftës
 • Analizë të luftërave
 • Debate Politikane dhe analiza
 • Biznes Financar
 • Ndërveprime sociale dhe argëtuese

Vërejtje

 • Para se ta publikoni artikullin klikoni Preview për ta parë artikullin sepse mund të ketë gabime
 • Kopjoni tekstin që e keni shkruar sepse kur shkruani artikull për pak minuta statusi juaj në eRepublik kthehet nga online në offline dhe i gjitë mundimi do të fshihet
 • Disa linqe mund të jenë të pa autorizuar.Për këtë ju mund të pvrdorni shkurtesa të linqeve si tinyurl.com
 • Gjerësia maksimale e fotos mund tv jetë deri në 400 pixel
 • Për ta lexuar çdokush artikullin tuaj me përkushtim ju duhet ti ndani gjërat sepse qytetarët pritojnë ta lexojë sepse teksti i duket shumë i gjatë