Zere/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Zere

26 Message  · Wiki

Citizen1471802.jpg
Yhteisö
Kansalaisuus Flag-India.jpg eRepublikan
Syntymäpäivä 09.05.2009.
Kuolinpäivä Summer 2010 (est)
Asuinalue Andhra Pradesh
Sukupuoli male
Politiikka
Suomen kansanedustaja
26. lokakuu 2009 – 6. syyskuu 2009
Intian kongressiedustaja
26. helmikuu 2010 – 6. elokuu 2010
Intian kongressin puhemies
20. toukokuuta 2010 – 29. kesäkuuta 2010
Edeltäjä Shriman
Seuraaja Rauhul k
Armeija
Sotilasarvo Icon Field Marshal.jpg V1 Field Marshal

Zere (s.09.05.2009 – Uuden maailman 536 päivä) on suomalaissyntyinen eIntian kansalainen. Zere on äärivasemmiston vankkumaton äänenkannattaja, hän toiminut mm. Suomen Punaisen Puolueen sekä eIntian Indian Workers Movement puolueen aktiivi jäsenenä. Viiden kauden kongressiedustaja, joista ensimmäisen kauden Zere toimi eSuomessa ja loput kaudet eIntian kongressiedustajana. Hän on myös toiminut eIntian kongressin puhemiehenä 1,5 kuukautta. Zere on Mighty Timesin päätoimittaja, eIntian armeijan sotilas, entinen eIndian National Police Force (NPF) officer ja rakennusalan työmies.

Alkuajat

Zere syntyi Länsi-Suomessa toukokuun 9. päivä 2009. Uran alkuajat hän eli passiivisesti. Toukokuun puolivälissä hän liittyi Suomen Sosialisti Puolueeseen, mutta toukokuun lopulla puolue kaapattiin unkarilaisten goonien toimesta ja oli matka evakkoon Red Jihad puolueen riveihin.

31.8.2009 Venäjä hyökkäsi Suomeen ja Zere oli mukana Oulun puolustustoimissa isänmaatansa turvaamassa.

Kesäkuussa Icon-Finland.png Suomi kävi sotaa Icon-Latvia.png Latvia vastaan ja Zere osallistui innokkaasti sotatoimiin rivisotilaana. Suomen voittaessa sodan ja saadessaan haltuun Zemgale alueen Zere muutti sinne valtion yleisestä kehotuksesta. Heinäkuun alussa Suomi menetti Latvian alueensa ja Zere jäi jumiin Latviaan vähäksi aikaan. Valtiolta ei lippuja pyynnöstä huolimatta tullut ja miehen tuli itse päästä ulos pois maasta. Hän vietti viikon matalapalkkaisessa latvialaisessa työssä, mutta heinäkuun puolissa välin hän pääsi takaisin koto Suomeen.

Zere eli vielä sen jälkeen vähän aikaa passiivista kahden klikkauksen elämää, mutta muutaman viikon päästä hän liittyi SKDL puolueeseen eli ex-SSP:hen, joka saatiin takaisin gooneilta. Siellä Zere ensi kertaa osallistui puoluepolitiikkaan, mutta SKDL erkani jo15.8.2009 kahdeksi eri puolueeksi Suomen Punainen Puolueeksi (SPP) ja Suomen Demari Puolueeksi (SDP). Zere jatkoi puolue-elämäänsä SPP:ssä.

Ura SPP:ssä

Suomen Punaisessa Puolueessa Zere on toiminut puolueen toverivastaavana, tehdasvastaavana ja aktiivisena foorumin seuraajana/keskustelijana. Hän toimi aktiivisesti puolueessa ja tuoden omia ajatuksia julki foorumilla. Syyskuussa Zere haki kansanedustajaksi SPP:n riveistä ja kerta heitolla pääsi eduskuntaan ja näin hänestä tuli SPP:n ensimmäinen kansanedustaja yhdessä isosian kanssa. Kongressissa Zere ei ollut vakuuttava. Parissa keskustelussa esiintyi, mutta muuten ensimmäinen kausi oli täysi onneton.

Zere jätti fyysisesti puolueen joulukuun loppupuolella eMaailmanmatkan ja lopulta eIntiaan muuton takia, mutta pysyi puolueen kirjoilla edustustehtäviensä takia. Lopullisesti yhteys Suomen Punaiseen Puolueeseen katkesi, kun Red Jihad ja Suomen Punainen Puolue yhdistyivät yhdeksi puolueeksi nimeltään Punainen Yhteisrintama (PY). Sen jälkeen Zere ei ole ollut tekemisissä Suomen äärivasemmiston kanssa muuta kuin pysynyt henkisenä kannattajana.

Ura eIntiassa

Joulukuussa 2009 Zere alkoi harjoittaa maailmanmatkausta ja hän matkusti töiden, sotien ja kulttuurien takia monissa eri maissa kuten; Icon-USA.png USA:ssa, Icon-Republic of Moldova.png Moldovassa, Icon-Philippines.png Filippiineissä, Icon-Australia.png Australiassa ja Icon-India.png Intiassa. Intiaan Zere jäi pitemmäksi aikaa ja eikä kauaa aikaa kulunut, kun mies haki maan kansalaisuutta. 26.1 päivä Zerestä tuli eIntialainen.

Kongressi

Alun perin suunnitelmissa ei ollut kongressipaikan haku, mutta heti maaliskuussa eIntian mediassa pyöri valtion vaaliartikkeleita, joissa pyydettiin apua tuleviin vaaleihin. Ja kerran kun ei tarpeeksi luotettavia ehdokkaita ollut, niin Zere laittoi hakemuksen Internal Affairs Indialle (IAI) sisään. Sieltä tuli tarkemmat ohjeet ja niin Zere ensi kertaa haki eIntian kongressiin ja heittämällä mies menikin läpi. Sen jälkeen Zere vielä kolme kertaa osallistui kongressivaaleihin ja aina herra läpi pääsi.

Kongressi elämä ei ollut kovinkaan aktiivista eIntiassa ja siihen oli Zeren vaikea totuttautua. Foorumit olivat tyhjillään ja hallinto asiat hoidettiin median, IRC tai pienen eliitin kustannuksella. Välillä kovempia keskusteluja foorumilla käytiin, mutta erittäin harvoin. Zere nosti kuitenkin foorumilla ja mediassa omia mielipiteitään rohkeasti esille ja näin sai ääntänsä kuuluviin.

Toukokuun kongressi jakson päätyessä Zerestä tuli eIntian kongressin päämies (vrt. puhemies), kun edellinen virkaa pitävä henkilöä epäaktivoitui. Zere jatkoi virassa myös seuraavalla kaudella ja hän oli jo maan ääniharava kesäkuun vaaleissa 20 äänellä.

Zeren puhemies kaudella Zere yritti aktivoida kongressia ja osittain siinä onnistuttiinkin, mutta vain 65% edustajista oli foorumi oikeudet ja kansalaishakemus asiat takkusivat vielä pahasti kauden alussa, vaikka siitä olikin laki hyväksytty, niin se joutui unhollaan. Kauden loppu puolella kansalaishakemus hommat saatiin kondikseen ja vain PTO ja epäaktiivisten edustajien hakemukset jäivät käyttämättä (18kpl).

Heinäkuun kongressivaalien lähestyessä Zere ilmoitti jättävänsä viran tulevien kiireiden takia, jolloin puhemiehen paikan otti Rahul k. Kongressipaikkaakaan Zeren ei pitänyt hakea, mutta NPF pyysi Zereä täydennysmieheksi PTO uhan varalta ja siihen hän suostui ja näin hänet valittiin neljännen kerran eIntian kongressiin.

Puoluepolitiikka ja IWM

Intiassa Zere oli hyvin pitkään todella neutraalia ja vaihteli puolueita tiuhaan tahtiin. Maassa ei kunnollista puoluepolitiikka ollut niin kuin vanhassa kotimaassa Suomessa. Pari kertaa hän oli mukana rakentamassa äärivasemmisto puoluetta, mutta koskaan ne eivät ottaneet tuulta alleen. Kunnes kesäkuun (210) puheenjohtaja vaaleissa syntyi Intiaan vahva far-left puolue Indian Workers Movement (IWM), jonka remmiin Zere lähti ja jossa vielä tänäkin päivänä on ja yrittäen toimia puolueaktiivina. .

Mighty Times

Zeren englanninkielinen lehti, jonka tarkoiutksena on julkaista Zeren omia ajatuksia ja reportaaseja valtiosta, pelistä ja yhteisöstä. Välillä lehdessä on pientä statistiikka-artikkeleita sekä pieniä info pätkiä. Lehteä julkaistaan vain eIntian mediassa.

Muuta

Zere osallistui eVeikkausliigan jalkapallo toimintaan Punakoneen pelaajana. Kausi meni siinä melko kohtalaisesti puolustajana. Keräsi tehot 0+2. 10.3.2010 Zerestä tuli Intiassa NFP:n jäsen. NFP on Intian kansallinen poliisi organisaatio, jonka tehtäviin kuuluu multtaajien etsiminen ja niistä ilmoittaminen NFP:n johdolle. Homma oli lyhytikäinen, kun NPF kuopattiin vähän ajan päästä. Nyt se on taas pystyssä, mutta Zere ei toimi enää poliisivoimien riveissä.

Taidot

Manufacturing Land Construction Strength
Icon skill manufacturing.gif +5 Icon skill land.gif 0 Icon skill construction.gif +8 Icon skill strength.gif +18

Saavutukset

Icon achievement Hard Worker on.gif 12x Hard Worker
Icon achievement Congress Member on.gif 5x Congress Member
Icon achievement Super Soldier on.gif 5x Super Soldier
Icon achievement True Patriot on.gif 2x True Patriot