eRepublik Official Wiki:Wiki Administration/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Green check.jpg

Această pagină documentează o politică oficială eRepublik Wiki.
Aceasta este o pagină administrativă. Vă rugăm să anunțați Administratorul când editați această pagină.


Erepublik-logo.jpg

Politicile paginii

Referințe și conținut fictiv

Declinări de responsabilitate
generale și lucruri legale


Wiki este întreținut și administrat de un grup de cetățeni voluntari, cunoscut sub numele de "Sysops." Acești cetățeni au fost selectați sau nominalizați pe baza experienței și dedicării lor față de Wiki. Aceștia sunt, de asemenea, oameni care și-au exprimat dorința de a aplica politici și standarde pe wiki și ajută la menținerea calității și neutralității wiki.

Instrumente Sysop

Sysops au următoarele instrumente pe care alți utilizatori nu le au:

 • Ștergeți pagini, categorii și fișiere
 • Protejați / protejați paginile
 • Suspendați / interziceți utilizatorii

Sysops ia, de asemenea, inițiativa de a monitoriza următoarele:

Orice cetățean poate ajuta cu aceste îndatoriri într-un mod informal (și ar trebui, ca membru al unui wiki autoguvernat)

Sysops ajută, de asemenea, comunitatea în:

 • Moderarea Edit Wars
 • Servind ca o resursă pentru toți utilizatorii în ceea ce privește politica, neutralitatea, stilul sau mecanica.

Cum Devin un Sysop

Comunitatea acordă statutul de administrator utilizatorilor de încredere, astfel încât candidații ar fi trebuit să fie pe eRepublik Official Wiki suficient de mult pentru ca oamenii să poată stabili dacă sunt de încredere. Administratorii respectă standarde ridicate de conduită, deoarece alți editori apelează adesea la ei pentru ajutor și sfaturi.

Standarde de nominalizare
Nu există condiții prealabile oficiale pentru administrare, în afară de a avea un cont și de a avea un nivel de bază de încredere din partea altor editori. Comunitatea caută o varietate de lucruri în candidați și toată lumea are propria opinie în acest sens. Deși nu este necesar, iată o listă de lucruri care ar putea fi luate în considerare:
* dacă aveți cel puțin 1000 de modificări;
* luați în considerare venirea la tabelul de solicitări cu un răspuns scurt la următoarele întrebări:
* care este / sunt cele mai mari realizări ale dvs. în Wiki?
* dacă sunteți un colaborator cu o gamă largă sau un anumit contribuitor orientat către zonă și de ce;
* trecutul dvs. în Wiki (dacă ați primit blocaje, avertismente sau reclamații de la alți colaboratori).
Procesul decizional
Orice utilizator poate desemna un alt utilizator. Auto-nominalizările sunt permise. Nominalizările rămân postate timp de 14 (paisprezece) zile de la momentul în care nominalizarea este postată pe această pagină, timp în care utilizatorii își exprimă opiniile, pun întrebări și fac comentarii. Acest proces de discuție nu este un vot. La sfârșitul acestei perioade, un echipa eRepublik va examina discuția pentru a vedea dacă există un consens pentru promovare. Utilizatorul ar trebui să facă o notație în bară dacă un utilizator solicită sau numește un alt utilizator pentru Sysop.
În circumstanțe excepționale, echipa eRepublik extinde procesul de revizuire peste 14 (paisprezece) zile sau repornește nominalizarea pentru a clarifica consensul. Dacă nominalizarea dvs. eșuează, vă rugăm să așteptați o perioadă de timp rezonabilă înainte de a vă renomina sau de a accepta o altă nominalizare.
Exprimarea opiniilor
Doar editorilor consacrați li se permite să comenteze în secțiunile În favoarea, Nu este în favoarea, și Indecis. Candidatul poate răspunde la comentariile altora. Vă rugăm să explicați părerea dvs., incluzând o scurtă explicație a raționamentului dvs. Contribuția dvs. va avea mai multă greutate dacă este susținută de dovezi.
Pentru a adăuga un comentariu, faceți clic pe linkurile "Exprimați-vă opinia" sau "Puneți o întrebare" pentru candidatul relevant. Orice colaboratori sunt invitați să participe la secțiunea de comentarii și să pună întrebări. Întotdeauna fii respectuos față de ceilalți în comentariile tale. Întrebările irelevante pot fi eliminate sau ignorate, așa că vă rugăm să rămâneți la subiect.

Notă: Un established editor este definit ca orice colaborator care a obținut un scor de contribuție de cel puțin 500.

Sysops din trecut
Privilegiul Sysops, nu expiră, cu toate acestea, Administrația eRepublik va elimina accesul Sysop pentru utilizatorii care devin inactivi în eRepublik. Accesul poate fi restituit la returnare, fără a fi necesară depunerea unei noi administrații. Acest lucru poate fi solicitat prin postarea în Bar sau prin trimiterea unui mesaj către Gucio

Notă: Inactiv este definit ca cetățeanul nu s-a conectat la eRepublik de 30 de zile și contul lor este marcat ca „mort”.

Sysop Data scoaterii
AgentChieftain 21 martie 2018
Kuhaa 21 martie 2018
Mikhail Alexander 21 martie 2018
MiniBill 21 martie 2018
QJ Lincoln 21 martie 2018
Sampo555 21 martie 2018
Srachit 21 martie 2018

Nominalizare

Nominalizările trebuie acceptate de către utilizatorul în cauză. Dacă doriți să nominalizați un utilizator, contactați-l mai întâi înainte de a face pagina de nominalizare. Dacă acceptă, creați nominalizarea și cereți-le să semneze acceptul.

Crearea unei pagini de nominalizare
Pagini de nominalizare trebuie să fie subpagini ale acestui articol, ele trebuie numerotate pentru fiecare încercare (exemplu: User:Tim Veltkamp a avut prima nominalizare, iar linkul de subpagină este Wiki Administration/User:Tim Veltkamp 1 și trebuie să aibă următoarele secțiuni:
 • Nominalizare (în această secțiune, candidatul sau contribuitorul nominalizator trebuie să scrie o scurtă introducere despre candidat; de asemenea, în această: secțiune, candidatul poate accepta / refuza să fie nominalizat);
 • Puneți întrebări (orice colaborator poate pune orice întrebare relevantă pentru proces; candidatul este obligat să răspundă la toate întrebările)
 • Exprimă-ți opinia (orice colaborator își poate exprima opinia despre candidatură; candidatul poate răspunde la oricare dintre comentariile din această secțiune: el / ea dorește)
 • În favoarea (redactorii consacrați pot posta un "vot" în favoarea candidatului; se recomandă ca candidatul să se abțină de la comentarii)
 • Nu este în favoarea (redactorii consacrați pot posta un "vot" contra candidatului; se recomandă ca candidatul să se abțină de la comentarii)
 • Nehotărât (editorii consacrați nehotărâți pot posta un "vot" în această secțiune; se recomandă ca candidatul să se abțină de la comentarii)

Cereri

Utilizator Cometariu Rezultat
Daniel Dimow Ei bine, cred că voi fi primul candidat. ADMIS
Rowan Quigley Ei bine, eu sunt al doilea! RESPINS
Grzechooo Ei bine, sunt al treilea! ADMIS
Rowan Quigley Nominalizat de Grzechooo. ADMIS
Sampo555 ADMIS
Gucio16 ADMIS
Yamisuke Nominalizat de Grzechooo. ADMIS
Bogi Nominalizat de DanielDimow ADMIS
Stephan Condurachis Sper ca nu sunt ultimul :) IN ASTEPTARE