Aircraft rank/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Aircraft rank
Revision as of 12:24, 9 August 2016 by Mo green (Talk | contribs) (Created page with " {{LangMenu}} {{SoldierActions}} Secili ushtar e ka (Graden ushtarake)- military rank- ne modulin e fushe betejes - ground module- si dhe ne betejat airo...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Termet lidhur me ushtrinë

Ushtarë · Vend tranjimi · Luftimi · Luftimet guerrile · Vendluftimi ·Grada ushtarake · Formualt ushtarake

Secili ushtar e ka (Graden ushtarake)- military rank- ne modulin e fushe betejes - ground module- si dhe ne betejat airore - aircraft module-. Gradat ushtarake tregojn sasin e ndikimit te secilit ushtar idividualisht ne betejat airore. Gradat Ushtarake jan prezantu ne diten 3,165.

E vetmja menyr per te rritur gradat e nje qytetari eshte duke mposhtur kundershtarin ne Luftrat airore -aircraft battle- . Qytetaret marrin poena ne grada pasi me sukses kan mposhtur kundershtarin.Sasia e poenave nvaret nga sasia e indikimit qe nje ushtar shkakton,pasi te ket mposhtur kundershtarin.

Per shembull, nese nje lojtar mposht nje kundershtar dhe e rrit influencen ne luft per +50 , ai/ajo gjithashtu marrin nga 5 poena ne Graden e tyre (ndikimi/10).

Shenim: Ngjajshem si ne luftrat toksore , ne luftrat airore bonusi i Armikut Natyror - natural enemy- nuk do te ndikoj ne numrin e poenave te fituar.

Ranks

Number Patch Rank name Rank points needed for rank
1 Airman 0.png Airman 0
2 Airman 1st class 0.png Airman 1st Class 10
3 Airman 1st class 1.png Airman 1st Class* 25
4 Airman 1st class 2.png Airman 1st Class** 45
5 Airman 1st class 3.png Airman 1st Class*** 70
6 Airman 1st class 4.png Airman 1st Class**** 100
7 Airman 1st class 5.png Airman 1st Class***** 140
8 Senior airman 0.png Senior Airman 190
9 Senior airman 1.png Senior Airman* 270
10 Senior airman 2.png Senior Airman** 380
11 Senior airman 3.png Senior Airman*** 530
12 Senior airman 4.png Senior Airman**** 850
13 Senior airman 5.png Senior Airman***** 1,300
14 Staff sergeant 0.png Staff Sergeant 2,340
15 Staff sergeant 1.png Staff Sergeant* 3,300
16 Staff sergeant 2.png Staff Sergeant** 4,200
17 Staff sergeant 3.png Staff Sergeant*** 5,150
18 Staff sergeant 4.png Staff Sergeant**** 6,100
19 Staff sergeant 5.png Staff Sergeant***** 7,020
20 Aviator 0.png Aviator 9,100
21 Aviator 1.png Aviator* 12,750
22 Aviator 2.png Aviator** 16,400
23 Aviator 3.png Aviator*** 20,000
24 Aviator 4.png Aviator**** 23,650
25 Aviator 5.png Aviator***** 27,300
26 Flight lieutenant 0.png Flight Lieutenant 35,500
27 Flight lieutenant 1.png Flight Lieutenant* 48,000
28 Flight lieutenant 2.png Flight Lieutenant** 60,000
29 Flight lieutenant 3.png Flight Lieutenant*** 72,400
30 Flight lieutenant 4.png Flight Lieutenant**** 84,500
31 Flight lieutenant 5.png Flight Lieutenant***** 97,000
32 Squadron leader 0.png Squadron Leader 110,000
33 Squadron leader 1.png Squadron Leader* 140,000
34 Squadron leader 2.png Squadron Leader** 170,000
35 Squadron leader 3.png Squadron Leader*** 210,000
36 Squadron leader 4.png Squadron Leader**** 290,000
37 Squadron leader 5.png Squadron Leader***** 350,000
38 Chief master sergeant 0.png Chief Master Sergeant 429,000
39 Chief master sergeant 1.png Chief Master Sergeant* 601,000
40 Chief master sergeant 2.png Chief Master Sergeant** 772,000
41 Chief master sergeant 3.png Chief Master Sergeant*** 944,000
42 Chief master sergeant 4.png Chief Master Sergeant**** 1,115,000
43 Chief master sergeant 5.png Chief Master Sergeant***** 1,287,000
44 Wing commander 0.png Wing Commander 1,673,000
45 Wing commander 1.png Wing Commander* 2,238,000
46 Wing commander 2.png Wing Commander** 2,804,000
47 Wing commander 3.png Wing Commander*** 3,369,000
48 Wing commander 4.png Wing Commander**** 3,935,000
49 Wing commander 5.png Wing Commander***** 4,500,000
50 Group captain 0.png Group Captain 5,020,000