Aleanca KUQ e ZI/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png


Iformacionet Gjenerale
Shteti Flag-Albania.jpg Albania
Inicialet AKZ
Webfaqja [1]
Linku i Forumit [2]
Ngjyrat Red and Black
Formacioni 2012
Shpërbërja Unknown
Politike
Pesidenti KRIMIKO
Nen Presidenti KRIMIKO
Antar 140
Kongresi 0 /30 Vende, 0%
Pesuar nga Rilindje
Orientimi Center, Libertarian
Ideologjia Authoritarian

Misioni

Synim të mbrojë Kushtetutën e Republikës, te mbrojë dinjitetin njerëzor duke e shndërruar në një simbol rezistence për çështjen kombëtare. Aleanca KuqeZi synon të mbrojë harmoninë fetare dhe etnike, që karakterizon vendin tonë dhe mbi të gjitha, të mbrojë shtetin ligjor në Shqipëri.

Kërkon

Të advokojë forcimin e integritetit, sovranitetit dhe dinjitetit kombëtar në mbrojtje të vlerave kushtetuese dhe simboleve kombëtare.

Si?

Nëpërmjet ndërmarrjes së një nisme ligjore, unike në historinë e Kombit Shqiptar. Kjo nismë ligjore, e bazuar në Kushtetutën e Shqipërisë synon t’i propozojë Parlamentit Shqiptar amendamentet e mësipërme.

Pse?

Sepse Qeveria shqiptare ka vendosur që së shpejti të kryeje regjistrimin e popullsisë mbi baza etnike dhe fetare. Në një kohë që në Shqipëri po synohet, që nëpërmjet kompromentimit ekonomik të falsifikohet kombësia e shumë qytetarëve shqiptarë nga zona të ndryshme të vendit.

Kushtetuta

Kushtetuta e Shqipërisë, Neni 81, pika 1 thotë:

Të drejtën për të propozuar ligje e ka Këshilli i Ministrave, çdo deputet, si dhe 20 mijë zgjedhës. Mund të bëhesh pjesë? Kushdo që beson në të njëjtat vlera me ne, mund të bëhet pjesë në çdo kohë, në Shqiperi, Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi, Itali… dhe çdo vend ku jetojnë shqiptarë, të cilët kërkojnë një Shqipëri Europiane.