Difference between revisions of "Alexandross"

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
(Az LME-vel előre)
Line 82: Line 82:
 
Alexandross júliusban az [[LME]], [[CNRP]], [[HHH]], [[eKP]], és [[SzLP]] pártok támogatásával indult az elnöki pozícióért ahol 302 szavazatot és 11%-ot ért el. Újra megismételte indulását augusztusban, ahol az [[LME]], [[SzP]], [[HHH]], és [[SzLP]] pártok támogatásával már 18.5%-ot ért el.
 
Alexandross júliusban az [[LME]], [[CNRP]], [[HHH]], [[eKP]], és [[SzLP]] pártok támogatásával indult az elnöki pozícióért ahol 302 szavazatot és 11%-ot ért el. Újra megismételte indulását augusztusban, ahol az [[LME]], [[SzP]], [[HHH]], és [[SzLP]] pártok támogatásával már 18.5%-ot ért el.
  
A párt a következő hónapokban már nem ért el nagyobb sikereket, novemberben PTO-t kísérelt meg ellene [[Pinkontom]], aki ellen [[Alexandross]]t indította a párt - amit sikeresen meg is védtek.  
+
A párt a következő hónapokban már nem ért el nagyobb sikereket, novemberben PTO-t kísérelt meg ellene -cenzored-, aki ellen [[Alexandross]]t indította a párt - amit sikeresen meg is védtek.  
  
 
Az országot Románia eltörölte, így a párt elveszett. Vezetősége, köztük Alexandross úgy döntött hogy nem alapítják újra a pártot.
 
Az országot Románia eltörölte, így a párt elveszett. Vezetősége, köztük Alexandross úgy döntött hogy nem alapítják újra a pártot.
  
Alexandross több jelenlegi barátját ismerte meg a pártban, így [[Tomadam]]ot, [[Nerico]]t, [[Nivoboy]]t, [[Soskuti Zoltan]]t, [[Marcyh]]t, és [[ProfessorJ]]t.  
+
Alexandross több jelenlegi barátját ismerte meg a pártban, így [[Tomadam]]ot, [[Nerico]]t, [[Nivoboy]]t, [[Soskuti Zoltan]]t, [[Marcyh]]t, és [[ProfessorJ]]t.
 
+
  
 
==Vakáció Izraelben==
 
==Vakáció Izraelben==

Revision as of 11:20, 18 August 2012

Languages: 
EnglishIcon-English.png
MagyarIcon-Hungary.png
Alexandross

36 Message

Unknown Person.jpg
Society
Nationality Flag-Hungary.jpg Hungarian
National rank 984
Date of birth Dec 06, 2009
Residence Western Transdanubia
Sex Male
Political party Progressziv Demokrata Mozgalom
Newspaper -The Mind-
Politics
Military
Military unit Servants of Death
Position Military Unit Leader
Military rank Icon rank Lt Colonel*.png Lt Colonel*
Aircraft rank Airman 0.png Airman
edit

Babelfish.jpg This page requires translation!

You can help by translating this page to English. Please review Help:Translating Pages for the appropriate guidelines.
Alexandross 2009. december 06.-án, éjjel jött az új világra. Mentorja Lakatom lett. Már az elején is nagy érdeklődést mutatott a politika iránt, mentorától főként erről érdeklődött. Három párttal szimpatizált, és később ezek közül választott: Szolidaritas Part, eFKgP, eMKKP. Első napjaiban sok időt töltött a Szolidaritas Part chat szobájában, sok ismerősre tett szert. Amint elérte a megfelelő szintet a belépéshez, ezt a pártot választotta karrierje megkezdéséhez. Alexandross kiváló aktivitást mutatott, ennek is tudható be, hogy a pártkongresszuson megszavazták a párt parlamenti delegáltjának. 19 naposan indult el a kongresszusba Dél-Dunántúlon (STD), ahol végül a III. helyet megszerezve mandátumhoz jutott. Pártja elnyerte a kongresszusi többséget.

Egyre jobb viszonyt kezdett ápolni Kyrellel, aki akkor még az MKKP tagja volt. Több barátságot kötött a következő hónapban párttársaival,többek között Delphivel, NemBennel, Duosduzplal és Cholera Cityvel , és Hegemonyval.


Régi szép idők

A januári elnökválasztást Weisz Manfred Huba nyerte meg, a párt veteránja. Alexandross ekkor a tájékoztatási államtitkár pozícióját töltötte be Termetes Samu minisztersége alatt. Huba vele, és Szelid Motorossal januárban toborzó videót készített, eközben Huba elnöksége alatt több babyboom érkezett az országba.

A januári parlament megválasztásánál újra megmérettette magát, immár a Dél-Alföldön (SGP). Nagy ellenfelekkel került szemben, például az MHP-s Count Adynnal, és a KARD-os Nalajaval, mégis régiójában az első helyen végezve 62 szavazattal elsöprő győzelmet aratva került az országgyűlésbe. Az ekkor már legjobb barátjának tartott Kyrell, a Szolidaritás Pártba lépett át, és mandátumot szerzett a Dél-Dunántúlon (STD). A következő hónapban ő lett a 10 fős frakció vezetője.

Februárban beszélt először későbbi barátjával, Balazs Csukovitssal. Drith elnöksége nagy haladást és fejlődést hozott a pártnak, így a kongresszusi választásokat izgalommal várta mindenki. Alexandross ekkor indult a párt színeiben utoljára az ország eredeti területén, Észak-Magyarországon (NH) az első helyet megszerezve kapott 73 szavazatot.

A párt "fénykora" után, Gorwian lett a párt elnöke, a Szociális Miniszter. Alexandrosst az a megtiszteltetés érte, ami talán a legnagyobb volt abban az időben: Heilongjiang (Hellokitty) régióban indulhatott a választásokon. Szabadkártyával, 163 szavazattal jutott be.

Április nagy változást hozott a párt, és Alexandross számára. A pártban eddig is jelenlévő problémák kezdték felütni a fejüket: a pozíciók hajhászása került előtérbe, és a párt valódi célja, a kezdők segítése és a szociális érdekek képviselete visszaszorult. A párt elnöki székéért Alexandross, Kyrell, és Delphi tervezett indulni. Alexandross a régi értékek előtérbe helyezését, és nagy reformokat míg Bejani inkább a további sikereket ígérte. Kyrell, mivel közelebb állt hozzá barátja és céljai, s mivel várható volt a szoros eredmény, ezért visszalépett Alexandross javára. Drith és Alexandross között heves ellentét kezdett kialakulni, ami a választás napjára kiélesedett. A választást szoros eredményekkel, de Alexandross nyerte.

Alexandross a következő időszakban a sajtó jelentét növelését tűzte ki célul, és igyekezett elkezdeni készülődni a választásokra. Drith a megválasztást követően elhagyta a pártot. Alexandross és Rudolf McGarry eddig sem rózsás kapcsolata romlásnak indult.

A választások "rosszul" sikerültek, a párt a II. legnagyobb frakciót alakította. A párton belüli veszekedések, és ellentétek miatt (nem beszélve a választási eredmények miatt szerzett kritika miatt) Alexandross lemondott a pártelnöki székről, és mandátumával együtt elhagyta a pártot.


Egy új kezdet

Alexandross az SzP-t elhagyva több invitálást is kapott pártoktól, de azokat elutasította. Megfordult a fejében, hogy elhagyja az országot de végül nem tette meg. Rudolf McGarry végül egy "Bukás" videóval "örökítette meg" pártelnöki ciklusát, melyet cikkben is publikált.

A párt lemondott elnöke, végül "ellenzéki ülést" hívott össze, a párt elégedetlen tagjai számára. Mivel mindenki egyértelműen aki elment az ülésre, új fejezetet szeretett volna nyitni - Alexandross felvetette egy új párt alapítását. A jelenlévők többsége csatlakozott a kezdeményezéshez, többek között Balazs Csukovits, Ithos, Bkzhf0123, Realword, és J.David95.

A Függetlenek Pártját átnevezve, egy új pártot alakítottak ami az LME nevet viselte (Liberális Magyarok Egysége/Szerk: Kezdetben Lehet Más az eRepublik).

A párt vezetősége levélben értesítette a Szolidaritas Part tagjait, hogy kiválnak az elveszett értékek miatt a pártból, így hamarosan pár nap alatt 80-90 fősre duzzadt a párt.

Az LME-vel előre

A következő hónapokban így májusban, júniusban, és júliusban a párt Alexandross és Balazs Csukovits pártelnökségeinek váltakozásával biztosan haladt előre. A párt kongresszusi jelenlétet szerzett minden hónapban, majd augusztusban Ipath feltörésének következményét (az országot pár percre elfoglalták, így mindenki elvesztette a párttagságát) kihasználva a TOP5 párt közé került, és 3 főt (többek között Alexandross Közép-Magyarországból) juttatott a parlamentbe.

Alexandross júliusban az LME, CNRP, HHH, eKP, és SzLP pártok támogatásával indult az elnöki pozícióért ahol 302 szavazatot és 11%-ot ért el. Újra megismételte indulását augusztusban, ahol az LME, SzP, HHH, és SzLP pártok támogatásával már 18.5%-ot ért el.

A párt a következő hónapokban már nem ért el nagyobb sikereket, novemberben PTO-t kísérelt meg ellene -cenzored-, aki ellen Alexandrosst indította a párt - amit sikeresen meg is védtek.

Az országot Románia eltörölte, így a párt elveszett. Vezetősége, köztük Alexandross úgy döntött hogy nem alapítják újra a pártot.

Alexandross több jelenlegi barátját ismerte meg a pártban, így Tomadamot, Nericot, Nivoboyt, Soskuti Zoltant, Marcyht, és ProfessorJt.

Vakáció Izraelben

Nem találta a helyét, így régóta fontolgatott tervét elővéve Izraelbe utazott, ahol állampolgárságot szerzett. Nagy sajtóbotrány követte távozását, többen támadták, páran faji hovatartozására utalgattak. Izraelben céljai között szerepelt a Knesszetbe jutni, és az ország politikusává válni, viszont ezek nem sikerültek, és PTO embernek minősítették. Az országot 2-3 hét múlva elhagyta.


Helykeresés, barangolás

Hazaérkezése után, decemberben a 481-es Mozgalom tagja lesz, ahol sok régi ismerőssel találkozik. Párszor indul a választásokon színeikben, sikertelenül. A pártban továbbra sem találja a helyét, így igyekszik újságírással és harcászattal betölteni az LME bukása után keletkezett űrt.

Hamarosan elhagyja a pártot.


Jelenben

Régi ismerőseivel együtt megalakította a PDM (Progresszív Demokrata Mozgalom) pártot, ami jelenleg 2 hónapos. A Teller Ede században 3-4 hétig szolgált, viszont nemrég elhagyta pártszázada alakulása miatt.