Ambasadori (diplomaci)

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png


edit

Speech balloon.png User-created position

Kjo faqe përmban elemente/ konceptet/idetë të cilat nuk janë lojë përmban eRepublik.


Ambasadori është një titull jozyrtar i përdorur në eRepublik.

Ambasadori kryesisht zgjidhet nga Ministri i Punëve të Jashtme, edhe si detyrë parësore ka informimin e qeverisë së vet për ndodhitë në shtetin ku është zgjedhur si ambasador, të hap rrugë bashkëpunimi ndërmjet shteteve, të prezantoj shtetin e tij ose të jenë përkthyes midis shteteve.

Ambasadori i partisë kryen të njëjtën detyrë përveç se jo ndërmjet shteteve por partive dhe ideologjive të ndryshme.

Këto dy tituj s'kanë të bëjnë me Programin për Ambasador.