Assault pack/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Assault pack.png

Pachetul de asalt este un pachet de aprovizionare disponibil ocazional pentru a fi achiziționat la un preț de Icon-Euros.gif 9.90 €. Un cetățean poate achiziționa un pachet la fiecare 30 de zile. Odată achiziționate, beneficiile pachetului Assault vor fi active pe contul cetățeanului timp de 30 de zile (aurul, bazooka, barele energetice nu au o dată de expirare).

Pachetul oferă următoarele articole și beneficii:

FAQ

 • Î: De câte ori pot achiziționa pachetul de aprovizionare?
  • R: Fiecare cetățean poate achiziționa pachetul de aprovizionare O DATA la fiecare 30 de zile.
 • Î: Voi avea acces la Programul de fidelizare bronz dacă cumpăr pachetul de aprovizionare?
 • Î: Am început achiziția, dar m-am răzgândit și am închis pagina sau am dat clic pe butonul din spate, acum bannerul a dispărut.
  • R: După ce faceți clic pe ofertă și accesați pagina furnizorului de plăți, bannerul dispare timp de 1-2 ore. Dacă doriți să accesați metodele de plată și să aflați mai multe opțiuni de plată, faceți clic pe Anulare după inspectarea fiecărei opțiuni, astfel încât să puteți vedea în continuare banner.
 • Î: Cum pot recupera bannerul înapoi?
  • R: După 1-2 ore ștergeți-vă memoria cache / cookie-urile și banner-ul ar trebui să fie din nou pe pagina dvs. de pornire.
 • Î: De ce nu am primit pachetul de aprovizionare după ce am făcut o achiziție prin UltimatePay?
  • R: Uneori procesarea poate dura până la câteva ore sau zile, în funcție de locația dvs. De obicei, după o achiziție, veți obține informații despre cât timp poate dura procesarea achiziției.
 • Î: Am început o tranzacție prin intermediul unui furnizor de plăți, dar pachetul Assault nu a fost adăugat suficient de rapid, bannerul a apărut din nou și am început încă o dată tranzacția prin intermediul unei alte opțiuni de plată. Am fost taxat de două ori, dar am primit doar un pachet Assault. Ce ar trebuii să fac?
  • R: După ce știți că ați fost taxat, aveți un pic de răbdare și așteptați ca procesul de plată să fie finalizat cu succes, înainte de a încerca o altă opțiune de plată. Pentru a doua achiziție veți primi suma de Icon-gold.gif 30 Aur.

Note

 1. disponibile timp de 30 de zile, acestea vor prelungi timp de 30 de zile durata bombelor mici din depozitul dumneavoastră
 2. disponibile timp de 30 de zile, acestea vor prelungi timp de 30 de zile durata bombelor mici din depozitul dumneavoastră
 3. Dacă aveți deja o clădire energetică +150 existentă, veți primi o prelungire de 30 de zile.


Oferte speciale

Pachetul de asaltPachetul aviatorului/XS • Pachetul Piața neagrăBlitzkrieg packPachetul de luptăTrusa de infanteriePachetul MaverickPachetul de aur XSPachetul de aur lunarPower packPachetul de aprovizionarePachetul tancului XSTycoon packPachetul de războiContract de instruireJetoane de joc
Sezonier: Pachetul cadouPachetul Luptătorului Umbrei S
Toamnă: Pachetul de toamnă XSPachetul de toamnă SPachetul de toamnă MPachetul de toamnă LPachetul de toamnă XL