Campaign hero/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Exclamation.png Important

Nëse një traktat Paqe është nënshkruar dhe pranuar, Hero Ekspedite Medaljen nuk do të jepet.


Icon achievement campaignhero off.gif
Icon achievement campaignhero on.gif

Hero Ekspedite është një çmim që i jepet një shtetasi për arritjen e shumës më të lartë të dëmit në një ekspeditë. Kjo është arritur duke luftuar për një vend në një betejë. Kjo është e ngjashme me çmimin Hero Bateje, dhe zakonisht përfshin fituar të paktën një nga këto. Krahasuar me Hero Batje nuk është vetëm një medalje Hero Ekspedite e cila do të jepet ushtar i cili ka arritur Dëmtimi më të lartë në të gjitha ndarjet.

Achievements

Freedom fighterHard workerCongress memberCountry presidentMedia mogulBattle heroSky heroCampaign heroResistance heroSuper soldierSociety builderMercenaryTop fighterTop aviatorTrue patriotPrestige hunterDictator traineeTrue dictatorLiberator