Captain elections/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Captain elections
Revision as of 08:58, 29 March 2013 by Delete325 (Talk | contribs) (Created page with "{{LangMenu}} '''Zgjedhjet për Kapiten''' janë zgjedhjet e mbajtura 15 çdo muaj në çdo regjiment të njësisë ushtarake. Kapiteni ka fuqi për godit...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Zgjedhjet për Kapiten janë zgjedhjet e mbajtura 15 çdo muaj në çdo regjiment të njësisë ushtarake. Kapiteni ka fuqi për goditje njerëz nga regjimentin e tij / saj dhe vendosur urdhrat e përditshme të tij / saj regjiment.

Si të votojnë në zgjedhjet për kapiten?

Military unit voting banner.png

Në mënyrë që të marrë të drejtën për të votuar, ju duhet të jetë një anëtar jo, një rekrut. On 15 të çdo muaji një baner do të jetë i dukshëm në faqen e njësisë ushtarake. Klikoni flamurin për të votuar!

Si të kandidojm për zgjdhjet për kapiten

Të kandidojë për kapiten në regjimentin ju duhet të jetë

  • të paktën 2 ditë të vjetra në këtë njësi ushtarake
  • renditet paktën Icon rank Captain.png Captain
  • antari te mos jet rekrut

Pasi të keni plotësuar kërkesat, ju mund të kandidatin klikuar butonin "Kandidat" në fund të rresht tuaj në listën anëtare.

Kur dhe si zgjedhjet të zhvillohen?

  • Më 14 të çdo muaji çdo anëtar i cili i plotëson kushtet për të qenë një kapiten mund kandidat
  • Më 15 të çdo muaji çdo regjiment do të votojnë për kapitenin e tyre, ju nuk mund të votoni për veten
  • Më 16 të çdo muaji zgjedhjet do të merrni në procesin e verifikimit deri 06:00
    • kur zgjedhjet janë vërtetuar, fituesi do të merrni një alarm për të le të dini se ai u zgjodh si kapiten për regjimentin e tij.

Shënim: Çdo regjiment do të ketë zgjedhjet e veta.

Kushtet për fitore

Kushtet themelore fituese janë në qoftë se ju keni më shumë vota do të fitojë zgjedhjet.


Megjithatë, nëse një kravatë (në numrin e votave të) ndodh, një me gradën më të lartë ushtarake fiton. Në qoftë se kjo është një rast i rangut të njëjtë, një me radhë pikat më të larta ushtarake, fiton.

Shiko edhe këtë


Back.gif Ktheu tek faqja Ktheu tek Sistemi i Votimit

Menyja i Rising

Krye Faqja · Marketi · Komuniteti · Rregullat · Historia


--Sabri Hakuli 08:58, 29 March 2013 (PDT)