Zgjedhjet për Kapiten

From eRepublik Official Wiki
< Captain elections
Revision as of 01:52, 13 July 2022 by Andycro (Talk | contribs) (small corrections, styling)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Zgjedhjet për Kapiten janë zgjedhjet e mbajtura më 15 të çdo muaj në çdo regjiment të njësisë ushtarake. Kapiteni ka fuqi për largimin e anëtarve apo rekrutëve nga regjimentin e tij dhe të vendos urdhrat e përditshme të regjiment të tij.

Si votohet në zgjedhjet për kapiten

Military unit voting banner.png

Në mënyrë që të qytetari të marr të drejtën për të votuar, ai duhet të jetë anëtar, jo rekrut. Më 15 të çdo muaji një baner do të jetë i dukshëm në faqen e njësisë ushtarake. Klikoni bannerit për të votuar.

Si kandidohet për zgjdhjet për kapiten

Që të kandidohet për kapiten, qytetari duhet që ti përmbush këto detyrime:

  • të paktën 2 ditë të ket qenë në këtë njësi ushtarake
  • të ketë më së pakti gradën Icon rank Captain.png Kapiten
  • që të jetë antar i plotë, e jo rekrut

Pasi të keni plotësuar kërkesat, ju mund të kandidoheni duke klikuar butonin "Kandido" në fund të rreshtit tuaj në listën anëtare.

Kur dhe si zgjedhjet të zhvillohen?

  • Më 14 të çdo muaji çdo anëtar i cili i plotëson kushtet për të qenë një kapiten mund kandidohet
  • Më 15 të çdo muaji çdo anëtar i regjiment do të votojnë për kapitenin e tyre, nuk lejohet votimi për vetveten
  • Më 16 të çdo muaji zgjedhjet do të merrni në procesin e verifikimit deri në ora 06:00 të eRepublik
    • kur zgjedhjet janë verifikuar, fituesit do të marrin një alarm për tia bër të ditur se ai u zgjodh si kapiten për regjimentin e tij

Shënim: Çdo regjiment do të ketë zgjedhjet e veta.

Kushtet për fitore

Kushtet themelore fituese janë në qoftë se ju keni më shumë vota se kandidatët e tjerë.

Megjithatë, nëse ka një barazim votash, ai me gradën më të lartë ushtarake fiton. Në qoftë se kanë edhe rangun e njëjtë, ai me pikë ushtarake më të larta, fiton.

Shiko edhe këtë


Back.gif Ktheu tek faqja Ktheu tek Sistemi i Votimit


Termet lidhur me ushtrinë

Ushtarë · Vend tranjimi · Luftimi · Luftimet guerrile · Vendluftimi ·Grada ushtarake · Formualt ushtarake