Faqja e Kontaktit

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: https://www.erepublik.com/sq/tickets


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Faqja e Kontaktit është mënyra zyrtare për të hyrë në mbështetje eRepublik. Klikoni në linkun "Kontakt" në fund të çdo faqe në eRepublik për të hapur faqen e kontaktit.

Footer.jpg


Ju gjithashtu mund të merrni në këtë formë duke klikuar "Report abuse" lidhjet në artikujt e gazetave, reklama, apo mesazhe private. Aktualisht, Mbështetje eRepublik është vetëm në gjuhën angleze.

Mos harroni, nëse ju keni çështje me Wiki eRepublik, ju duhet të kontaktoni një nga sysops Wiki ose të lënë një mesazh në Bar.

Mbeshtetja e eRepublik

Artikujt dërguar në eRepublik Administratës, nëse ato të jenë ankesat e abuzimit, sugjerime, ose kërkesa për ndihmë, quhen Tickets. Çdo biletë, i jepet një numër unik ndjekja dhe caktuar me një anëtar të ekipit, bazuar në departament.

Shiko Biletat e Mia

Viewmytickets.jpg Klikoni këtë link për të parë ndonjë bileta kaluara. Ju mund të kontrolloni statusin e biletën tuaj, përgjigjet, dhe madje edhe mesazhin e ekipit administratës.

Dergoni një tiket

Submitticket.gif Mesazhet tuaja, sugjerimet, apo ankesat janë paraqitur këtu. Përshkrimet e departamenteve të ndryshme mund të gjendet më poshtë. Përgjigjet dhe do të dërgojnë përmes adresën e-mail me kusht dhe përditësuar në pikëpamje "Tketat e mia" në ekran.

Njohuritë (FAQ)

Artikulli Kryesor: Knowledge base
Knowledgebase.gif Ngjashëm me FAQ wiki, ky është një version i përmbledhur i pyetjet më të shpeshta. Ajo është gjithmonë mirë për të kontrolluar këtu para paraqitjes një tikete.

DEPARTAMENTET

Në vijim përshkruan departamentet e mëposhtme mbështetëse. Dërgimi i një biletë në departamentin e duhur do të përshpejtojë zgjidhjen e çështjes suaj

Raporto bug

Ju duhet të raportojnë sa më shpejt të jetë e mundur ndonjë të metë teknike që mund të ndikojë në eRepublik. Ne do të doja të ju falënderoj paraprakisht për mbështetjen tuaj.

Reporto llogari të shumëfishta

Nëse dyshoni se një apo më shumë qytetarë të menaxhimit të llogarive të shumëfishta ju mund të kërkoni për një hetim. (Shih gjithashtu Multi-llogaritë)

Pagesat

Ndonjë mesazh për transaksionet e pasurive të para duhet të kenë këtë çështje në mënyrë që të marrë përgjigje nga departamenti i caktuar.

Mbeshtetja në lojë

ERepublik si evolon me kalimin e çdo ditë, ju mund të dëshironi të na dërgoni një mesazh me një subjekt jo të përmendura më lart. Ndjehen të lirë për ta bërë këtë, pasi ne kemi një departament të veçantë gati të ofrojë mbështetje edhe në situata të paparashikuara që mund të lindin.

Perkthimi

Nëse ju gjeni se eRepublik nuk është përkthyer si duhet në gjuhën tuaj, ju lutemi të paraqesë një biletë për këtë departament.

Çështjet për Celular

Ju duhet të raportojnë sa më shpejt të jetë e mundur ndonjë të metë teknike që mund të ndikojnë në version të lëvizshme të eRepublik. Ne do të doja të ju falënderoj paraprakisht për mbështetjen tuaj.


Back.gif Ktheu tek faqja Faqja Hyrëse


Parimet e administratës

Rregullat · Shtes · Konfiskohet pikë · Apelo · Faqja Kontaktuese