Kostoja e Azhurnimi

From eRepublik Official Wiki
< Customization rates
Revision as of 19:38, 30 July 2022 by Andycro (talk | contribs) (Andycro moved page Customisation rates/Shqip to Customization rates/Shqip: moving to a correct place)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Si të përmisojmë

Setup kompania & design produkt-faqe.

Nëse ju jeni një menaxher i përgjithshëm i kompanisë, ju mund të zgjidhni për të përmirësuar cilësinë e një kompanie për një sasi të caktuar të arit (shih "Kostoja e Azhurnimi 'këtu më poshtë). Për të përmirësuar / kompanive degraduar klikoni Icon upgrade.png butonin dhe pastaj kliko Icon upgrade.png button pranë ndërtesës që ju dëshironi për të përmirësuar / të zbriste.

Pasi ta keni gjetur "Kompania përmirësuar" pop-up, ju mund të zgjidhni ose të përmirësuar apo të zbriste kompaninë tuaj duke klikuar në butonin nën nivelin e dëshiruar të kompanisë (me çdo nivel që korrespondon me një produkt të ndryshme).

Efektet e përmirësimit

Azhurnimi kompaninë tuaj ju lejon për të prodhuar produktet më të mira. Në fusha të caktuara, kjo mund të thotë një biznes më efikas dhe fitimprurës. Megjithatë, nuk është një gjë që ju duhet të marrin në konsideratë ose të marrë kujdesin e para se të përmirësimit: përdorimi Raw material është rritur.

Kostot e Avancimi dhe Zbritjes

Azhurnimi një kompani kërkon ari, ndërsa downgrading një pjesë e kthimit të investimeve përfshirë fillimisht në përmirësimin e tij.Tabela më poshtë tregon shumën totale prej gold e nevojshme për të përmirësuar dhe shuma totale e arit kthyer me downgrading me nivelin origjinale në kolonën e majtë dhe nivelin e dëshiruar në radhë të lartë. (Përdoreni këtë tabelë si ju do një tabelë shumëzimi.)

To
Ska Kompani Nivel 1 Nivel 2 Nivel 3 Nivel 4 Nivel 5 Nivel 6 Nivel 7
From Ska Kompani Asnje 10 Icon-gold.gif 30 Icon-gold.gif 80 Icon-gold.gif 180 Icon-gold.gif 380 Icon-gold.gif 780 Icon-gold.gif 1230 Icon-gold.gif
Nivel 1 5 Icon-gold.gif Asnje 20 Icon-gold.gif 70 Icon-gold.gif 170 Icon-gold.gif 370 Icon-gold.gif 770 Icon-gold.gif 1220 Icon-gold.gif
Nivel 2 15 Icon-gold.gif 10 Icon-gold.gif Asnje 50 Icon-gold.gif 150 Icon-gold.gif 350 Icon-gold.gif 750 Icon-gold.gif 1200 Icon-gold.gif
Nivel 3 40 Icon-gold.gif 35 Icon-gold.gif 25 Icon-gold.gif Asnje 100 Icon-gold.gif 300 Icon-gold.gif 700 Icon-gold.gif 1150 Icon-gold.gif
Nivel 4 90 Icon-gold.gif 85 Icon-gold.gif 75 Icon-gold.gif 50 Icon-gold.gif Asnje 200 Icon-gold.gif 600 Icon-gold.gif 1050 Icon-gold.gif
Nivel 5 190 Icon-gold.gif 185 Icon-gold.gif 175 Icon-gold.gif 150 Icon-gold.gif 100 Icon-gold.gif Asnje 400 Icon-gold.gif 850 Icon-gold.gif
Nivel 6 390 Icon-gold.gif 385 Icon-gold.gif 375 Icon-gold.gif 350 Icon-gold.gif 300 Icon-gold.gif 200 Icon-gold.gif Asnje 450 Icon-gold.gif
Nivel 7 615 Icon-gold.gif 610 Icon-gold.gif 600 Icon-gold.gif 575 Icon-gold.gif 525 Icon-gold.gif 425 Icon-gold.gif 225 Icon-gold.gif Asnje
Çelësi: Qelizat me ngjyrë të gjelbër të leht përfaqësojnë koston e përmirësimit. Qelizat me ngjyra në të kuqe të leht përfaqësojnë arin kthyer nga degradimin.


Back.gif Ktheu tek faqja Customization level


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History