Death

From eRepublik Official Wiki
< Death
Revision as of 03:40, 9 March 2014 by Andycro (Talk | contribs) (small corrections)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Death.png

Vdekja vjen në 2 mënyra në New World.

  • Një vdekje natyrale kur qytetari nuk ka hyr në lojë për 30 ditë;
  • Vdekje me Përjashtim të Përhershëm kur përdoruesi i then rregullat dhe përjashtohet nga një admin.

Si do që të jetë vdekja nuk është fundi!Qytetarët që vdesin nga vdekja natyral mund të ringjallen thjeshtë duke hyr përsëri në lojë.

Çfarë ndodh kur të vdes?

Një prej pyetjeve më të mëdha filozofike të univerzit tani mund të marr përgjigje në New World thjeshtë me disa pika! Kur qytetari ytë ka vdekur:

  • Nëse je në një parti,ti do të nxerresh nga ajo parti
  • Nuk do të marrësh mesazhe
  • do të hiqesh nga ndonjë list (kanditat për president, zgjedhje e kongresit, zgjedhjet e partisë)
  • Gold dhe të gjitha parat do të mbesin në llogarinë tuaj,dhe do jesh pronar i kompanive tuaja.
  • Mund të mbash punën tënde apo pozicionin tënd si General manager, gazeten, artikujt, ndërtesat, mesazhet, shokët,dhe pikët në eksperiencë.