Decorations of Romania/Română

From eRepublik Official Wiki
< Decorations of Romania
Revision as of 08:50, 4 February 2016 by Mib boby (Talk | contribs) (Created page with "{{LangMenu}} În data de 25 decembrie 2014, Președintele eRomâniei - mib_boby, a înființat sistemul național de decorații al eRomâniei. Decorațiile sunt conferite de ...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png


În data de 25 decembrie 2014, Președintele eRomâniei - mib_boby, a înființat sistemul național de decorații al eRomâniei. Decorațiile sunt conferite de Președintele României (acesta având drept de a decora 4 oameni în timpul mandatului) și au rol simbolic.

Decorații

Steaua eRomâniei

The Victoria Cross

Ordinul Național ”Steaua eRomâniei” - această decorație este cea mai înaltă distincție din eRomânia și este acordată personalităților marcante din domeniul social, educațional, cultural, economic, politic și militar care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performanță de înalt nivel;

Serviciul Credincios

Ordinul Național ”Serviciul Credincios” - decorația se acordă cetățenilor care s-au remarcat prin contribuția excepțională într-un anumit domeniu;

Mihai Viteazul

Ordinul Național ”Mihai Viteazul” - această decorație răsplătește serviciile civile și militare aduse eRomâniei de către cetățenii români cât și de cetățenii țărilor aliate.

Jucători decorați

Steaua RO.jpg National Order "Star of eRomania"

Bibliografie

https://www.erepublik.com/en/article/pre-edin-ie-nap-cadouri-decora-ii-i-un-mesaj-pentru-legislativ-2481656/1/20