Dio's Little Helper/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
РусскийIcon-Russia.png
edit

Icon-Pakistan.png Dioism

This article contains the religious views of Dioism. (What's this?)

Малку Дио е помошник

Icon-Dioism Israeli Party.png
General Information
Country Flag-Israel.jpg Israel
Language Англиски/Хебрејски
Owner Иморьфион
Founded 17 декември 2010 г.
Readership
Subscribers 19
Articles 21
Content Различни типови


Креирано од Emorfion откако тој ја распушти Једиот Ахаронот. Тоа беше официјален весник на Icon-Dioism Israeli Party.png Диоисм Израелската партија.

Прво одговори

Првиот одговор, на првата статија Диоисм Израелската партија, беа многу анти-диоист. Сите од нив беа "Диоисм нема место во земјата на Сион".

Некои луѓе не разбираат, дека Dioism и исламот, се негативни нешта, тие воопшто не се поврзани, освен дека тие се и во Пакистан.

Рекламит Дио

Кога се обидува да донесе Бог император Дио Брандо поблиску до народот, мора да се создаде трик. Така Иморьфион создадени еден постер со Дио на него и тоа е напишано:"Со Дио можете да". Некои велат дека Дио не спаѓа во Израел и некои изјави: "Дио Дио Дио".