Division battle/Română

From eRepublik Official Wiki
< Division battle
Revision as of 07:24, 10 January 2019 by Andycro (Talk | contribs) (Andycro moved page Division battles/Română to Division battle/Română: moving to a better place)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Bătălii pe Divizii

Începând cu ziua 1.665, toți cetățenii vor aparține unei divizii, conform modificărilor aduse în modulul militar.

Divizie Nivel Puncte de experienţă
Garda Națională 1 - 34 0
Soldați 35 - 49 50.000
Forțele Speciale 50 - 69 125.000
Tancuri 70+ 225.000

Asta înseamnă că o bătălie este de asemenea împărțită în cele 4 divizii menționate mai sus. De exemplu dacă un cetățean de nivelul 36 intră într-o campanie, acesta va lupta doar în divizia a doua.

Câștigarea unei bătălii

Când o țară atinge 1800 de puncte de dominare, bătălia este câștigată. Acest concept se va aplica fiecărei divizii. Pe lângă asta am făcut diviziile mai relevante, prin adăugarea de puncte, după cum urmează:

Divizie Puncte de campanie
Garda Națională 1
Soldați 2
Forțele Speciale 3
Tancuri 5

Dacă o divizie atinge 1800 de puncte de dominare în 90 de minute, următoarea bătălie va începe doar după ce au atins 1800 de puncte și celelalte divizii, deci toate bătăliile pe divizii vor începe simultan.

Câștigarea unei campanii

Noul tab cu detaliile campaniei.

După fiecare luptă câștigată de o divizie, punctele vor fi adăugate la totalul de puncte al campaniei.


Exemplu: După prima bătălie, dacă Țara A câștigă cu diviziile 1 și 3, Țara B câștigă cu diviziile 2 și 4, Scorul Toral va fi: Țara A = 4 puncte în total și Țara B = 7 puncte în total.

După a doua bătălie, dacă Țara A câștigă cu diviziile 3 și 4, iar Țara B câștigă cu diviziile 1 și 2, Totalul va fi: Țara A = 12 puncte în total și Țara B = 10 puncte în total.

O campanie poate dura până la 15 bătălii. O țară poate câștiga o campanie doar prin acumularea a minimum 83 de puncte. (Aceasta este majoritatea punctelor care pot fi câștigate în 15 bătălii, în toate cele 4 divizii).

Campania se încheie când una dintre țări ajunge la 83 de puncte, chiar dacă au avut loc mai puțin de 15 bătălii în campanie.

Medaliile Battle și Campaign Hero

La finalul fiecărei bătălii, medalia Battle Hero este acordată cetățeanului care a provocat cele mai mari daune în fiecare dintre cele patru divizii. Aceștia vor primi o cantitate de aur după cum urmează:

Divizie Gold pentru Battle Hero
Garda Națională 2
Soldați 3
Forțele Speciale 4
Tancuri 5

Va exista un singur Campaign Hero pentru fiecare dintre țările participante în campanie, premiat ca de obicei ca cetățeanul care a provocat cele mai mai daune în întreaga campanie.

Lupta pentru înfrângerea inamicului

Pe lângă modificările de mai sus, butonul de luptă a fost actualizat. nu mai este nevoie să apăsați de mai multe ori butonul pentru înfrângerea inamicului. Începând de acum, o singură apăsare îl va ucide instantaneu. Cu toate acestea, sănătatea va fi consumată conform numărului de lovituri care trebuie aplicate pentru înfrângerea inamicului (pe același principiu ca până acum), iar dauna, punctele de rang și cele de experiență vor fi acordate în consecință. Dacă aveți mai puțină sănătate decât aveți nevoie pentru înfrângerea inamicului, veți rămâne cu sănătatea la 0, nu va fi consumată sănătate suplimentară prin consumarea hranei sau Energy bar (ca atunci când munciți).