Dhurimi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Dhurimi është një funksion që i lejon Qytetarëve, Organizatave, ose Shteteve të dhurojn para, ar, ose inventar tek subjektet e tjera në eRepublik.

Që të arrijm deri tek dhurimi, ne duhet të shkojm tek profili i subjektit (qytetarit/organizatës) që duam ti dhurojm diçka dhe në të djathtë lartë kemi butonin Icon donate.png, i klikojm butonit. Ky do të na paraqesë inventoriatin ku kemi dy etiketime "Paratë" dhe "Sendet" me listën e parave dhe sendeve tona.

Dhurimet e Qytetarit dhe Organizatës

Çdo Qytetar dhe çdo Organizatë mund të dhuroj sende tek subjektet e tjera. Çdo Qytetar që e ka kaluar nivelin e 15 dhe çdo Organizatë mundet që të dhuroj para/ar . Qytetarët posht nivelit 15 mundt të dhurojn ar/para vetem nëse ka blerë ar.

Shënim: Çdo subjekt mund të marrë maksimumin prej 10 "ar" në ditë nëpërmjet dhurimeve dhe të tregut monetar.

Sendet

Donate page.

Përdoruesit mund të specifikojë numrin e sendeve që don t'ia dhurojë qytetarëve të tjerë. Nëse një përdorues i dhuron me sukses sendet, do të ju shfaqet ky mesazh: "Ju keni dhuruar sendet me sukses" Pasi është kryer dhurimi, produktet do të transferohen tek qytetari dhe marrësi do të marr një alarm.

Shënim: Vetëm ushqimi, armët dhe biletat mund të dhurohen. Produktet që ju keni vënë në shitje, ose që janë përdorur pjesërisht nuk mund të dhurohen.


Paraja

Çdo qytetar i cili ka 100 pikë përvojë (15) mund të dhuroj Ar/Para tek Qytetari, Organizata, Partia ose Shteti account.

Në këtë faqe, ju mund të shikoni informacionin e mëposhtëm:

  • logarin e arit/parave të qytetarit i cili është duke e shikuar faqen;
  • Fushën e dhurimit - zonë e edituar, vetem numrat mund të përderohen;
  • butoni i Dhurimit - kur shtypet, dhurimi do të ndodhë dhe marrësi do të marrë një alarm

Kur je duke dhuruar ke mundësi të përdorësh vetem dy decimal. (shembull:ti mund të dhurosh 10,12 ALL, e jo 10,123 ALL)

Mesazhet njoftuese:

  1. Nëse një shtetas / organizatë është duke u përpjekur që të dhurojë 0 ose një shumë negativ të parave, ose të shkruaj tekst në fushën e dhurimit, ai do ta shohë këtë mesazh: "Ju mund të dhuroni një sasi të parave që është më e lartë se 0. "
  2. Një qytetar i vetëm mund të marri deri në 10 ar në ditë dhe kur arrihet ky kufi, ju nuk do të jeni në gjendje për të fituar ndonjë ar më shumë me anë të dhurimeve ose mjeteve të tjera.
  3. Nëse një shtetas / organizatë nuk ka sasinë e nevojshme të parave në llogarinë e tij, ai do ta shohë këtë mesazh: "Ju nuk keni para të mjaftueshme në llogarinë tuaj për të bërë këtë dhurim".
  4. Nëse një shtetas / organizatë që është duke u përpjekur për ti dhuruar para një qytetar / organizate që nuk ekziston, ai do të shohë këtë mesazh: "Qytetar / Organizata që ju jeni duke u përpjekur për të dhuruar të holla nuk ekziston"
  5. Nëse një shtetas / organizatë është duke u përpjekur të dhurojë para nga një llogari që ai nuk e ka, ai do ta shohin këtë mesazh gabimi: "Ju nuk keni llogarin e duhur për dhurim"
  • Nëse një shtetas / organizimi me sukses i dhuron paratë, ky mesazh do të shfaqet: "Ju keni dhuruar me sukses (shuma) (para/Ar)"

Dhurimet e Shtetit

A duhet që unë të blij/shes në tregun e zi?