Ushqehu

From eRepublik Official Wiki
< Eat
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngQytetarët mund të hanë ushqim në mënyrë që të rivendosur energjinë e tyre. Aktualisht, shuma e ushqimeve qytetarët mund të hani është i kufizuar vetëm me nivelin e tyre.

Si të ushqehemi

Ju mund të gjeni opsionin e Energjisë të shërohen në sidebar e profilit tuaj, nën seksionin e Energjisë. Megjithatë në qoftë se ju nuk bëni vet ndonjë ushqim atëherë ky mesazh do të thotë "të blerë ushqime" në vend.

Çfarë ndodh kur unë ushqehem

Pas klikuar këtë link, ju do të hani ushqim deri sa ju keni marrë energjinë tuaj sa më pranë në maksimum energjinë tuaj rikuperueshme. Së pari qytetari juaj do të hani ushqim të cilësisë më të lartë në ruajtje tuaj. Nëse ushqimi cilësisë më të lartë në ruajtje tuaj do të bëjë energjia juaj kalojë maksimumin energjinë tuaj rikuperueshme, pranë njësisë më të lartë të ushqimit të cilësisë do të hahet në vend. Kjo është përsëritur deri ose energjia juaj ka arritur maksimumin e tij, ju keni drejtuar nga e ushqimit, ose ju keni arritur kufirin e energjisë që ju të ruajtur deri më parë.

Shembull: Energjia juaj është 90. Ju keni 5 ushqimet T3 dhe 2 ushqim K1 në ruajtje tuaj dhe nivelin tuaj është 1. Një ushqim T3 (energjia rritet 90-96) do të hahet ushqim dhe dy T1 (energjia rritet 96-100).

Shënim
Nëse ju keni bare energjisë në inventarin tuaj, ata do të konsumohen herë ju keni arritur kufirin tuaj të përditshme të ushqimit, ose ju nuk keni ushqim majtë.

Sa ushqimi mund të ha një qytetar?

Ky mesazh duket, nëse ju përpiqeni për të ngrënë në fushën e betejës, kur kufiri juaj është bosh.

Sasia e energjisë që mund të mbulohen nga të hahet ushqim varet nga niveli përvojë e lojtarit.

Pasi limit është arritur ju do të jetë në gjendje për të ngrënë sërish në gjashtë minuta. Timer për rritjen kufi tuaj të energjisë do të ndalet një herë ju arritur kapacitetin tuaj të energjisë dhe do të riniset herë ju konsumoni të paktën një bukë.

Pasi të keni arritur kufirin tuaj ushqim, ju do të kërkohet që të presin gjashtë minuta për të marrë një tjetër pikë 10 energjisë.

Instrumentet

Kjo është në dispozicion vetëm në sidebar. Ajo do të shfaqin informacionin e mëposhtëm:
Ky veprim rimëkëmbet Energjisë sa më shumë të jetë e mundur nga ushqimi konsumojnë në ruajtje tuaj. Ju mund të shërohen të Energjisë X më shumë

Rastet kur butoni Energjisë Recover është me aftësi të kufizuara:

  1. Nëse një qytetar ka arritur tashmë limitin e tij / saj
  2. Nëse një qytetar ka energji të barabartë me maksimumin e tij / saj të Energjisë rikuperueshme
Shënim
Nëse një qytetar nuk ka arritur të shërohen kufirin e energjisë, dhe nuk ka ushqim në inventarin, atëherë butonin do të transformohet në një buton Ushqimit Buy, e cila lidh në treg.

Lexo edhe këtë


Energjia dhe ndikimi i saj

Energjia · Ushqimi · Spitali · Ndihma e Pare · Vendet e Stervitjes · Puna · Lufta · Lufton guerrile · Biletat e levizjes