Editimi i Profilit

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Edit profile button.png - Edit profile është i arritshëm vetëm në profilin tënd.

Pas regjistrimit mund të ndryshoh informacionet si më poshtë:

  • Përshkrimin tënd - një përshkrim të vetes e cila mund të shihet në profilin tënd (max: 300 shkronja)
  • Avatar
    • Vëmendje: Kur të ngarkosh një avatar për herë të parë merr 2 pikë në eksperiencë.
  • Ditëlindja
  • E-mail
    • Vëmendje: Kur të ndryshoni e-mailin tuaj,ju do të merrni një mesazh në e-mailin tuaj për konfirmim dhe do të marrësh mesazhin në vazhdim "Ju ka ardhur një mesazh në adresen e re për ta konfirmuar".

Në mënyrë që të ruhen editimet me sukses ty të duhet që të shkruash fjalëkalimin në hapësirën poshtë.

Mund ta ndërrosh fjalëkalimin duke shtypur butonin Change password link.

Nëse i editon fushat,do të marrësh një mesazh gjeneral "Ke edituar profilin tënd me sukses".

Kodi i Sigurimit

Prej ditës 1681 Ekipi i eRepublik prezantoj kodin ruajtës për të shtuar sigurinë e llogarive të qytetarëve.Kodi ruajtës mund të mund të vëhet në faqen e juaj të profilit dhe duhet të ketë 4 karaktere (shkronja ose numra).Kodi do të përdoret për: Të ulur cilësinë e një kompanie,për të ulur terrenet e trrajnimit,uljen e cilësisë së fabrikës së rraketave dhe shitjen e kompanive.

Duke shënuar kodin gabim 5 herë rradhazi,do të ta bllokoj mundësinë për të bërë transakcione. Në mënyrë që të çbllokosh transakcionet,qytetari duhet të dergoj tiket në departamentin e Mbështetjes në Lojë për asistencë të mëtutjeshme. Kodi i sigurisë do të kërkohet vetëm për veprimet e shkruara më lartë.Ndonjë kërkesë tjetër për kod mund të dëmtoj sigurinë e llogarisë.