EternalFlameOfFreedom/Српски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
СрпскиIcon-Serbia.png


Dead citizen.png
Dead citizen

EternalFlameOfFreedom

35 Message

Citizen1595922.jpg
Друштво
Држављанство Flag-Serbia.jpg Српско
Датум рођења 30 June 2009
Датум смрти 2011
Пребивалиште Belgrade
Пол Male
Политика
Конгресмен Србије
26. августа 2009 – 25. септембра 2009.
26. септембра 2009 – 25. октобра 2009.
26. новембра 2009 – 25. децембра 2009.
26. априла 2010 – 25. маја 2010.
26. јула 2010 – 25. августа 2010.
26. новембра 2010 – 25. децембра 2010.
Потпредседник Конгреса Србије
26. септембра 2009 – 25. октобра 2009.
Министар образовања Србије
6. октобра 2009 – 5. новембра 2009.
Председник Србије
6. септембра 2010 – 6. октобра 2010.
Министар спољних послова Србије
6. октобра 2010 – 5. новембра 2010.
Министар спољних послова Црне Горе
6. новембра 2010 – 5. децембра 2010.
Војска
Јединица Archangels
Војни чин Icon rank World Class Force.png World Class Force
Авијатичарски чинови Airman 0.png Airman

EternalFlameOfFreedom је грађанин Flag-Serbia.jpg Србије. Придружио се Новом Свету на дан 30.06.2009 (дан 588). Политички активан, једном председник Србије, Министар Образовања еСрбије у једном мандату, пет пута изабран у Српски конгрес, у регионима Београд, Шумадија, Западна Србија, Унутрашња Монглија и Лиаонинг (задња два као део Србије) . Члан странке Социјалдемократски форум. Власник новина Вечна Ватра Слободе и двапут освајач Медиа Могул медаље са преко 2000 претплата.

Citizen1595922 v2.jpg Рођење

Рођен на дан 588 у окупираној Србији у региону Шумадија. На позив пријатења дошао сам у Нови Свет како би помогао Србији од Хрватске окупације. Тај период и време су били веома црни дани за Србију. Као почетник у игри нисам имао могућност да се борим у ослободилачким ратовима који су започели неколико дана после мог доласка у еРепублик, али сам присуствовао славним биткама које су ослободиле Србију.

Ти дани су били славни за моју земљу. Слога и добро расположењ су били свуда присутни. Након неког времена и проналажења начина да се уклопим у друштво, проналежења начина да помогнем и допринесем нечим својој земљи одлучио сам отворити своје новине са организације. На дан 602. Новог Света мој први чланак је изашао у новинама еЗемун - Вести.

Citizen1595922 v2.jpg Новине у почетку

Пошто волим да пишем и правим слике ово је био мој прави позив у игри. Моја прва идеја је била да пишем саркастичне и ироничне чланке. После пар чланака одлучио сам бити мало озбиљнији у прављењу нових чланака јер су новине почеле имати све више и више претплатника сваким новим даном.

Дани након ослобађана моје земље и доласка хиљада нових играча, медијски простор је убрзо постао преплављен са спамом, стварима из стварног живота као што су спорт, вести и многи други чланци који нису имали везе са еРепубликом. То су била тешка времена за издизање из тог циркуса али сам ипак успео са напорним радом и пуној посвећености у сваком чланку.

Када је достигнута бројка од 150 претплата, схватио сам са име мојих новина и чињеница да су писане са организације, одбијале су многе људе од читања. Ново име сам изабрао за новине, Вечна Ватра Слободе (превод мог надимка на српски језик) име које је данас веома познато у Српском медијском простору. Убрзо након промене имена новине су пребачене са организације на мој налог грађана.

Свакодневни чланци са забавним садржајем али и озбиљним извештајима о глобалним дешавањима дала су ми полет и у кратком периоду број претплата је дотигао бројку од преко 500 претплата.

Citizen1595922 v2.jpg Политичка активност

Ово је једна ствар коју заиста мрзим у стварном животу. С обзиром да је ово само игра и да је другу који ме је позвао у игру требала помоћ и подршка у својој партији, као његов пријатељ прикључио сам се страначком канал на ИРЦ серверу. Неко време након тога дошли су и избори за конгрес, био сам замољен да будем један од носилаца листе за регион Западна Србија. Како је било потребно бити представник партије на тим изборима, по први пут сам се прикључио званично странци Српска Конзервативна Странка. у тим данима избора био сам на каналу партије и помагао око логистике и тада сам и упознао већину људи из странке. Период који је уследио након тог био је активан у странци, помагао сам око дељења порука члановима партије, идејама па чак и сам направио и понеку слику. Било је лепо проведено време док сам био тамо.

После више од месец дана пријатељства са том странком било је време да се продужи. Недељу дана пре нових избора за конгрес, поднео сам оставку на чланство у партији након пријатељског разговора са председавајућим у партији. С обзиром да ми је име веђ било довољно популарно у Србији био сам лепо дочекан у новој партији Социјалдемократски форум. У договору са странком био сам један од кандидата за конгрес у региону Београд. Избори су били веома напети али са 22 гласа на крају дана био сам изабран за конгресмена Србије.

Након активног залагања у конгресу и многим другим јавним акцијама од значаја за еСрбију, друга кандидатура заредом донела је још већи успех и награду за све претходно учињено. Уз подршку странке Социјалдемократски форум на изборима за Октобар 2009 добио сам 71 глас у региону Шумадија, што је био девети резултат по укупном броју гласова. Овај успех на изборима и поновним реизбором на позицију конгресмена дала су ми још више самопозоудања и жеље да радим још боље.

Реизбор на месту Конгресмена донео још једну одговорност, након конститутивне седнице Конгреса изабран сам на место Потпредседника Конгреса. Услед слабијег одазива Конгресмена еСрбије, званичних заседања није ни било много, на једној седници сам имао прилике бити председавајући у Конгресу и да водим рад Конгреса, на основу коментара и атмосфере за време заседања могу констастатовати да сам тај посао одрадио успешно.

Октобарски избори за Предсеника еСрбије постављају кандидата desert hamster на чело државе. Креирањем нове Владе еСрбије дато ми је задужење заменика Министра Образовања. Након неколико дана преузимам позицију Министра Образовања и настављам радити на едукацији грађана еСрбије. За време свог мандата као Министра, објавио сам неколико туторијала али и сачинио .пдф верзију комплетног Индекса Туторијала са преко 120 страна. Мандат је био напоран и радан али по броју гласова и свих коментара који су добили моји чланци у Министарству могу закључити да сам тај посао на највишем нивоу.

Citizen1595922 v2.jpg Новине

Месец дана након мог првог чланка доспео сам у топ 5 најчитанијих чланака са преко 400 гласова и то је било моје прво појављивање међу најчитанијим вестима. Након тог чланка бројеви претплата и гласова су драстично порасли након сваког новог објављеног броја. Неко време сам се борио битку против за медијски простор против спама али моја политичка активност је била активирана будућим конресним изборима и та битка је умирена је нисам желео да јефтине политичке поене у име праведног циља.

Са мојим новинама Вечна Ватра Слободе доспео сам небројно пута у топ 5 најчитаније домаће вести и три пута у топ 5 интернационалне вести. Достигао магичну бројку од преко 1000 претплата, на 21. место листе најчитнијих новина у Србији (по броју претплата) и 175. место у на глобалној листи новина. Мој циљ у медијском сектору је био успешан, на дан 671. Новог Света (21. Септембар. 2009) постао сам поносни власник Медија Могул Медаље.

Citizen1595922 v2.jpg Вики едитор

Од када сам започео рад на Вики еРепублик, имао сам задовољство комплетно превести преко 60 страница на Српски језик али и направити неке на Енглеском језику. Посао који сам обавио до сад донели су ми два пута уврштавање у Топ 7 најбољих едитора за месец Септембар и Октобар. Својим радом сам ушао и у 40 највреднијих едитора и тиме себи обезбедио јасно видљиво место међу најбољим едитора на Вики.

Надам се да ћу у неком скоријем времену комплетно завршити све чланке на Српском језику и да могу се препустити недељном дорађивању страница еСрбије и кад ми прилике дозвољавају, неких других земаља.

Citizen1595922 v2.jpg Успеси (Медаље)

Icon achievement Freedom Fighter off.gif
Freedom Fighter (x0)
Icon achievement Hard Worker on.gif
Hard Worker (x26)
Icon achievement Congress Member on.gif
Congress Member (x7)
Icon achievement Country President on.gif
Country President (x1)
Icon achievement Media Mogul on.gif
Media Mogul (x2)
Icon achievement Battle Hero on.gif
Battle Hero (x33)
Icon achievement Sky Hero off.gif
Sky Hero (x0)
Icon achievement Campaign Hero on.gif
Campaign Hero (x1)
Icon achievement Resistance Hero on.gif
Resistance Hero (x1)
Icon achievement Super Soldier on.gif
Super Soldier (x32)
Icon achievement Society Builder on.gif
Society Builder (x1)
Icon achievement Mercenary on.gif
Mercenary (x3)
Icon achievement Top Fighter off.gif
Top Fighter (x0)
Icon achievement Top Aviator off.gif
Top Aviator (x0)
Icon achievement True Patriot off.gif
True Patriot (x0)
Icon achievement Prestige Hunter off.gif
Prestige Hunter (x0)
Icon achievement Wiki on.gif
Wiki Rewards* (x2)
Sep and Oct 2009