Pikët e përvojës

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Icon-Experience points.png

Pikët e përvojës (shk. EP ose XP) paraqesin përvojën që ka arritur një qytetar në eRepublik. Pikët e përvojës do të ndihmojnë të zhbllokosh karakteristika brenda eRepublik, të tilla si luftimi ne luftëra ose konkurrimi në zgjedhje. Nëse nuk ke shumën e nevojshme të EP për të përdorur një veçori, do të pranosh një mesazh ku informohesh edhe sa EP të nevojiten, si mund te fitosh EP dhe të zhbllokosh karakteristika. Disa karakteristika mund të zhbllokohen duke arritur Titulli i Të Rriturit.

Niveli EP të nevojshme Karakteristikat e reja
1 0 Ngrënja
Puna
Trajnimi
Lufta në Divisionin 1
Ndërtimi i Fabrikës së Raketave Q1
Maksimumi i Enërgjisë deri 100
2 10 Maksimumi i Enërgjisë deri 120
3 20 Maksimumi i Enërgjisë deri 140
4 35 Maksimumi i Enërgjisë deri 160
5 50 Maksimumi i Enërgjisë deri 180
6 70 Maksimumi i Enërgjisë deri 200
7 90 Mbledhja e arit nga Shokët
Maksimumi i Enërgjisë deri 220
8 110 Maksimumi i Enërgjisë deri 240
9 130 Krijimi i Gazetës
Maksimumi i Enërgjisë deri 260
10 150 Maksimumi i Enërgjisë deri 280
11 180 Maksimumi i Enërgjisë deri 300
12 210 Krijimi i Kompanisë
Maksimumi i Enërgjisë deri 320
13 240 Antarsimi Në Parti
Maksimumi i Enërgjisë deri 340
14 270 Maksimumi i Enërgjisë deri 360
15 300 Kandidimi për Kongres
Donacionet e arit
Këmbimi i arit
Shikimi i statistikave të një beteje
Maksimumi i Enërgjisë deri 380
16 335 Krijimi i Partisë
Kandidimi për President Partie
Maksimumi i Enërgjisë deri 400
17 370 Fillo një Luftë Rezistence
Maksimumi i Enërgjisë deri 420
18 410 Kandidimi për President Shteti
Maksimumi i Enërgjisë deri 440
19 450 Maksimumi i Enërgjisë deri 460
20 500 Maksimumi i Enërgjisë deri 480
21 1000 Maksimumi i Enërgjisë deri 500
22 1500
23 2000
24 3000
25 5000 Shpërberja e Kompanive
Luftimi në Divisionin 2
Ndërtimi i Fabrikës së Raketave Q2
26 7000
27 10000
28 15000
29 20000
30 25000 Luftimi në Divisionin 3
Ndërtimi i Fabrikës së Raketave Q3
31 30000
32 35000
33 40000
34 45000
35 50000
36 55000
37 60000 Luftimi në Divisionin 4
Ndërtimi i Fabrikave të Raketave Q4 dhe Q5
38 65000
39 70000
40 75000
41 80000
42 85000
43 90000
44 95000
45 100000
46 105000
47 110000
48 115000
49 120000
50 125000
51 130000
52 135000
53 140000
54 145000
55 150000
56 155000
57 160000
58 165000
59 170000
60 175000
61 180000
62 185000
63 190000
64 195000
65 200000
66 205000
67 210000
68 215000
69 220000
70 225000
71 230000
72 235000
73 240000
74 245000
75 250000
76 255000
77 260000
78 265000
79 270000
80 275000
81 280000
82 285000
83 290000
84 295000
85 300000
86 305000
87 310000
88 315000
89 320000
90 325000
91 330000
92 335000
93 340000
94 345000
95 350000
96 355000
97 360000
98 365000
99 370000
100 375000 Misioni Yt (I)
101 380000
102 385000
103 390000
104 395000
105 400000
106 405000
107 410000
108 415000
109 420000
110 425000
111 430000
112 435000
113 440000
114 445000
115 450000
116 455000
117 460000
118 465000
... ...
200 875000 Misioni II

Shpërblimet

Cdo here që ngritesh në level, do të marrësh Icon - Gold.gif 1 Ar si shpërblim dhe plotësim të plotë të energjisë suaj (deri 500 ose 600/650 energji, varësisht nga niveli i eksperiencës). Do të shohësh një dritare të vogël që të tregon pë shpërblimin në vend të alertit.

Pasi që arrihet niveli 100 (200, 300, 400, 500 etj.)shfaqet një Mision Special.