Redaktimi i Forumit

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Forumi është një vend tubim për të gjithë qytetarët e eRepublik të takohen dhe të bisedojnë në lidhje me ngjarjet e eWorld. Më 21 janar 2009 Forumi u dhënë një rregullim të vogël. Pjesët e vjetra janë swapped rreth dhe seksione të reja janë shtuar, të tilla si seksionin e shpalljeve.

Forumet që janë aktualisht në përdorim janë zbatuar në 31 mars 2010. Ata zëvendësuan platformën e vjetër forum me platformë të re më të mirë. Me platformë të re që ju keni mundësinë për të kërkuar mesazhet. Shënoji Forumet përdoret për të ndarë në pesë kategori të ndryshme.

Që nga maji i vitit 2011, Forumi është i padisponueshëm për shkak të çështjeve teknike.Data e reinitializing i forumit është i panjohur.

Si "çështje teknike" më e fundit se 3 muaj tani dhe nuk ka detaje janë dhënë, besohet se forumi u mbyll me qëllim nga administrata eRepublik për të shmangur kontaktin e drejtpërdrejtë me lojtarët dhe të bëjë atë më të vështirë për të shkëmbyer mendime (sidomos lidhur me ankesat) . Nuk ka çështje teknike që mund të bëjë të pamundur për të krijuar dhe drejtuar një forum të thjeshtë me një ose dy seksione.

Freskimet dhe për të ndihmuar

Siç thotë titulli, ajo përdoret për të jetë një vend për përditësimet njoftime. Newer lojtarët mund të kërkoni ndihmë nga lojtarët më të vjetër.

Ndihmë seksion u fshi në tërësi, për shkak se ekipi vendosi se Forumi nuk është një vend i përshtatshëm për temat ndihmë. Lojtarët e rinj duhet të kërkojnë informacion mbi eRepublik Wiki ose kontaktoni disa lojtarë më të përparuara në IRC në Forumin Kombëtar. Shiko këtë artikull për adresat për secilin prej tyre.

Aktualisht, njoftime rreth në lojë ndryshime janë dhënë nga dërgimin e mesazheve private për të gjithë qytetarët apo nga pop-up dritare informative.

Forums of eRepublik

Përmirësimi Botën e Re

Këtu ju mund të gjeni letra të hapura publike, Sugjerime dhe Feedback për eRepublik administratës. Në ditët e sotme, kanal zyrtar për të kontaktuar ekipin eRepublik është formë e Kontaktit.

Përmirësimi seksionin e Ri Botëror u fshi në tërësi, për shkak të postë të pavlerë krijuar nga përdoruesit. Sugjerime për ekipin u zhvendos në eRepublik Wiki, por Wiki Sugjeroni projekti u braktis gjithashtu. Aktualisht, ju mund të kontaktoni ekipin duke dërguar një biletë ose një në lojë mesazh privat.

Tema-Mnyllur

Këtu ju mund të bisedoni rreth çdo gjë që nuk lidhet me eRepublik.

Tema mbyllur seksion u fshi në tërësi, për shkak të spam-masive të krijuar nga përdoruesit.

Forumet e jashtme

Pothuajse të gjitha vendet në eRepublik forumet drejtuara jashtme kombëtare, shpesh përdoret si qendër e qeverisë dhe komunitetit. Shiko këtë artikull për adresat për secilin prej tyre.


Back.gif Ktheu tek faqja Community


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History