Labern/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Labern
Revision as of 13:33, 20 December 2014 by Andycro (Talk | contribs) (Created page with "{{LangMenu}} {{ICitizen |name=Labern |number=5874800 |picture=Citizen5874800.jpg |wiki=Labern |Society=show |country=Albania<!-- use UK and USA --> |level= 38 ...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
Labern

38 Message  · Wiki

Citizen5874800.jpg
Shoqëria
Nënshtetësia Flag-Albania.jpg eRepublikan
Data e lindjes April 20, 2012
Data e vdekjes December 2013 (est)
Vendbanimi Karnataka
Gjinia Male
Gazeta Remember Labern, formerly knows as Voice of Leadership
Politika
President Albania
January 6, 2013 – February 6, 2013
Paraardhësi A E N E A S
Pasardhësi ujku76
Ambassador Albania
Minister of Education Albania
October 2012 – Unknown
Ushtria
Ranku Icon rank Legendary Force*.png Legendary Force*
Gradat Ushtarake Airman 0.png Airman
edit

Wall of text.jpg This page is a Wall Of Text

Please break it up with some images, tables or formatting(e.g. lists, paragraphs, ...)

Consider splitting it into different sub-articles.


"2012/13 Rreth Meje Labern

Unë jam Labern, fillova lojën në fillim të vitit 2012 por si lojtarë i ri dhe pa ndonjë njohuri rreth lojës u largova për disa muaj më pas fillova seriozisht ta luaj këtë lojë më datën 20 Prill dhe që nga atëher nuk e kam ndërprerë lojën, vetëm në disa raste kur ishin ne radh te parë punët në RL më është dashur të bëj një pushim 2-3 ditor.

Si lojtarë i ri dhe pa njohuri dhe iide rreth lojës, luajta si lojtar apo luftëtar i thjesht për 2 muaj, më pas u njoftova me disa miq nga vendlindja dhe disa miq të lojës ku krijova një lloj familje me ta dhe kështu loja mu bë edhe më interesante dhe shumë më e pëlqyeshme.

Fillimet e para të mijat ishin që nga koha kur shperndanim ndihma me disa miq të lojës për lojtarët e rinjë dhe më pas krijuam një ushtri të quajtur S.P.A që arriti një sukses të madh por për qëllime kombëtare e shkrim atë bashk me Dardanians Elite në Ushtri shtetërore të quajtur Albania D-2, ku pas disa problemeve dhe keqkuptimeve me Komandantin e atëhershëm të kësaj ushtrije u desh që të largohej ai dhe erdha në krye unë ku qëndrova dhe bëra një punë prej 4 muajsh si Komandant në ushtrin shtetërore Albania D-2

Në tetor të viti 2012 pasi zgjedhjeve Presidenciale u emërova si Ministër i Edukimit në Qeverinë e Festimbeqës, ku nga kjo Ministri jam munduar ti shërbej popullit sa më mirë dhe më bukur ku ndihmova të rinjtë me Ndihma ditore dhe krijova apo bëra një hap më të rëndësishëm për ti ndihmuar lojtarët e rinjë duke krijuar Video Tutoriale në Gjuhën Shqipe.

Një muaj më vonë mora propozim nga JonKastrioti të bëhem Ministër i Punëve të Jashtme, në fillim u mendova dhe mu duk sikur më mungon eksperienca për lojën dhe nuk desha të marrë përsipër gjëra për të cilat nuk isha i sigurt por duke kërkuar ndihmë nga lojtarët më të vjetër në lojë pranova që të jem Ministër dhe me sukses arritëm me staffin e MPJ që të kemi ambasador në gjitha vendet dhe përforcuam mardheniet mes shteteve aleat.

Gjatë këtij muaji vendosa që të kandidoja për Kryetar të Partisë Aleanca Kuq e Zi, një ndër partit e para të vendit dhe arrita të fitoj bindshëm si Kryetar, dhe duke u munduar që ta rris partinë dhe ti rishfaq qellimet dhe idealet e partisë arrita të kam një numër më të madhë të antarve në parti.

Muaji dhjetor dhe i fundit për këtë vit, pasi u zgjodh A e n e a s President i Shqipëris duke pasur edhe mbështetjen e Partis AKZ dhe PN i fitoi zgjedhjet për President dhe më propozuan të jem Guvernator në qeverin e tij pasi që banka nuk është gjë e pa vlefshme dhe pa dobishme unë pranova dhe u mundova që të udhëhiqet sa më mirë dhe të jemi më transparent me punën tonë.

Viti 2013 Janar, Mendova të kandidoj për President dhe ndjeva në vete se mund ta përballoj dhe të menaxhoj këtë Post nëse do kandidoja por pas disa mendimeve kandidova përfundimisht duke shpresuar dhe besuar se do ti realizoj të gjitha premtimet e mija të publikuara në artikullin për kandidimin tim, dhe faleminderoj të gjithë pjestarët e Qeverisë se tanishme që po realizojmë hap pas hapi cdo premtim dhe po mundohemi të jemi më transparent me të gjithe lojtarët.

Aktualisht Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje


Me Krenari President i Shqipëris [Janar] President i Partis Aleanca Kuq e Zi [Dhjetor - Janar] Guvernator [Nëntor] Ministër i Punëve të Jashtme [Tetor] Ministër i Edukimit [Shtator] Komandant i Divisionit të dytë Shqipëtar [Qërshor - Gusht] Ambasador [Maj - Gusht]

Formues në disa gjëra. " - Labern