Kryetari

From eRepublik Official Wiki
< Mayor
Revision as of 08:11, 22 May 2013 by Yamisuke (Talk | contribs) (Fixed category)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ItalianoIcon-Italy.png
RomânăIcon-Romania.pngNjë kryetar ishte një politikan i zgjedhur i një komune në versionin Beta të eRepublik.Kryebashkiaku ishte shefi ekzekutiv i një qyteti brenda një rajoni dhe kështu u konsiderua si një pjesë vitale e qeverisjes lokale dhe politikë rajonale.

Ky funksion u hoq sepse "ajo duhet të jetë shumë më i këndshëm." Gjithashtu, stafi eRepublik deklaruar se ata janë të konsideruar futjen poste kryebashkiakë përsëri në të ardhmen.

Shiko edhe kete

  • Beta:Kryetari - Më shumë informacion në lidhje me këtë pozicion "e vjetër"
  • Beta:Qyteti - Me shum informacione rreth Kryetarëve vend pune