Kryetari

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ItalianoIcon-Italy.png
RomânăIcon-Romania.pngNjë kryetar ishte një politikan i zgjedhur i një komune në versionin Beta të eRepublik.Kryebashkiaku ishte shefi ekzekutiv i një qyteti brenda një rajoni dhe kështu u konsiderua si një pjesë vitale e qeverisjes lokale dhe politikë rajonale.

Ky funksion u hoq sepse "ajo duhet të jetë shumë më i këndshëm." Gjithashtu, stafi eRepublik deklaruar se ata janë të konsideruar futjen poste kryebashkiakë përsëri në të ardhmen.

Shiko edhe kete

  • Beta:Kryetari - Më shumë informacion në lidhje me këtë pozicion "e vjetër"
  • Beta:Qyteti - Me shum informacione rreth Kryetarëve vend pune