eRepublik is recruiting Mentors

From eRepublik Official Wiki
< Mentorship Program
Revision as of 14:40, 10 March 2013 by Sre8renica (Talk | contribs) (cat)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
edit

Exclamation.png Duhen Mentor

Ne jemi duke kërkuar më shumë Mentor për të gjitha shtetet!
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Programi Mentorship është një program çë ka filluar në qershor të vitit 2012,programi ka qëllim që të kumunikojmë me lojtarët e rinj të Botë së Re.Detyra kryesore e mentorëve është që ti këshillojnë lojtarët e rinj nëpër hapat e parë të eRepublik dhe të përgjigjen për gjdo pyetje.

Shtetet çë e kanë programin

 • Shqipëria
 • Argjentina
 • Bonja
 • Bellorusia
 • Belgjika
 • Brazili
 • Bullgaria
 • Kanada
 • Kili
 • Kina
 • Kolumbia
 • Kroacia
 • Franca
 • Gjermania
 • Hungaria
 • India
 • Inonesia
 • Irani
 • Israeli
 • Italia
 • Lituania
 • Republika e Maqedonis (FYROM)
 • Malajzia
 • Mali i Zi
 • Holanda
 • Pakistani
 • Paraguai
 • Polonia
 • Portugalia
 • Republika e Moldovis
 • Rumania
 • Rusia
 • Serbia
 • Sllovenia
 • Spanja
 • Suedia
 • Republika e Kinës (Taivani)
 • Turqia
 • Mbretëria e Bashkuar
 • SHBA
 • Venezuela

Edhe pse programi nuk është në të gjitha vendet eRepublik është duke u përpjekur ta prezantoj programin në të gjitha vendet

Cilët janë Mentorët

Mentorët janë qytetar të eRepublik që kanë njohuri të mirë të eRepublik dhe duan ta rritjen bazë përdoruesit të eRepublik

Çfarë KRITERET janë të detyrueshme për t'u bërë një Mentor?

 • Të jetë një shtetas i vendit që ai aplikon për të përfaqësuar;
 • Të kenë luajtur eRepublik më shumë se 6 muaj
 • Nëse nuk janë penalizuar për shkeljen e rregullave eRepublik (nuk mund të bëhen përjashtime).

Rekrutimi i Hapur

Programi mentorimit ka qenë duke shkuar me sukses që nga fillimi, prandaj ne jemi duke kërkuar për të zgjeruar programin më tej dhe të bëjë atë në dispozicion në më shumë vende. Ne jemi aktualisht në kërkim për mentorëve për zbatimin e programit në vendet e ardhshme: Venezuela, Peru, Arabia Saudite, Republika e Kinës (Tajvan). Ne jemi gjithashtu në kërkim të mentorëve argjentinas, kolumbiane dhe spanjolle për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Nëse ju jeni amtare nga vendet e përmendura më lart dhe për të përmbushur kërkesat minimale lutemi përgjigjuni pyetjeve të mëposhtme të kihet duke dërguar një e-mail me "Aplikimin mentorship - Vendi cilën ju jeni duke aplikuar për" lëndë të moderators@erepublik.com:

 1. Sa kohë keni luajtur eRepublik
 2. Pse deshiron të bëhesh mentor
 3. A keni punuar ndonjëherë në ministrinë e arsimit ose në një skemë që synon për të ndihmuar lojtarë të ri?
 4. A keni një njohuri të gjerë në lidhje me mekanikë lojë?

Dhe përfshini

 1. Emrin e qytetarit
 2. Shtetin e Vërtetë
Mentor Bar from a citizen point of view