Military/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Military
Revision as of 17:22, 13 February 2019 by Cerberus (talk | contribs) (replaced notice template)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Tabela e Ushtrisë ku aty gjenden statistikat ushtarake të vendit

Armik Natyral

Artikulli Kryesor: Natural enemy/Shqip

Nëse një vend ka armik natyral është e dukshme këtu.Ekziston edhe një paragraf shpjeguar për të efektet e armikut natyror.Qytetarët e atij vendi do të bëjnë 10% më shum dëm për armik natyror.

Natural enemy.jpg


Luftërat Aktive

Ky seksion tregon listën e luftërave në të cilën vendi është përfshirë.

  • Kliko "Detajet" për të parë detajet e luftës,duke përfshirë betejat përfunduar dhe të vazhdueshme.
  • Kliko "Të gjitha luftërat" për ti parë të gjitha luftërat e Botës së Re

Lufta aktive e Rezistencës

Nëse ka një luftë aktive rezistencës në vend, ju do të shihni

  • Emrin e vendit ku rezistenca filluar.
  • Kliko "Detajet" për ti parë detajet e një rezistencës
  • Kliko "Të gjitha luftërat" për ti parë të gjitha luftërat e Botës së Re

Aleancat

Ky seksion tregon Aleancat e vendit me datat e skadimit Aleancat përfundojë një muaj pas formimit të tyre. Kliko "Të gjithë aleanca"për të parë të gjitha aleancave ndërkombëtare.


Back.gif Ktheu tek faqja My country