Ministri i Wikias

From eRepublik Official Wiki
< Minister of Wiki
Revision as of 03:51, 21 December 2020 by Andycro (Talk | contribs) (styling)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Speech balloon.png User-created position

Kjo faqe përmban elemente/ konceptet/idetë të cilat nuk janë lojë përmban eRepublik.


Ministri i Wikias është një titull i krijuar nga përdëruesit për Kabinetin e Presidentit dhe si detyrë kryesore ka regullimin dhe updatimin e faqes së shtetit dhe faqet e tjera lidhur me te, gjithashtu ka për detyre të kontriboj në përkthimin e faqeve ne gjuhën amtare të tij në bashkëpunim me Ministrin e Edukimit.


President
Prime
Minister
Top Brace.png
Minister of Defence Minister of Finance Minister of Foreign Affairs Minister of Education Other ministerial positions
Other ministerial positions:
Top Brace.png
Minister of Communication Minister of Community Minister of Culture Minister of Health Minister of Immigration Minister of Interior
Minister of Justice Minister of Labor Minister of Lulz Minister of Media Minister of Social Affairs Minister of Social Development
Minister of Trade Minister of Translation Minister of Welfare Minister of Wiki Budget director Director of Embassies