One:Caesar/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< One:Caesar
Revision as of 06:12, 8 March 2013 by Cobra26 (Talk | contribs) (Created page with "War! What is it good for? {{Quote|Alea iacta est|The dices have been thrown}} {{Version1}} Me shpalljen e modulit te luftes, Adminet vendosen qe t'i ...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
War! What is it good for?
 Alea iacta est 
(The dices have been thrown)


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.


Me shpalljen e modulit te luftes, Adminet vendosen qe t'i japin fund epokes Platoniane dhe ta sjellin nje epoke te re te Cezarit. Ndersa Plato shpesh i ka percjellur lojtaret nepermjet detyrave te perditshme, Cezari ne krahasim kishte pak keshilla gjate gjithe dites, qe zakonisht ishte qe te lexonin lajme te perditshme. Pas leshimit te V1 askush nuk e dinte qka ndoshi me Cezarin ai u largua. Eshte poashtu e paqarte nese epoka e Cezarit ka mbaruar dhe nese po, ne qfare epoke jemi ne.


Vendet e Trajnimit

Cezari u kthye ne eRepublik si trejner ne vendet e trajnimit. Strategjia e sezonit te tji ishte Icon-gold.gif 1 GOLD dhe ata rrisin efikasitetin e trajnimit per 100%