Difference between revisions of "Party member/Shqip"

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "right =‎Ne qofte se deshiron ti shikosh '''Anetaret e Partise''' ju duhet te hyni ne faqen e partise. Faqja e '''Anetareve te Partise''' i tregon...")
 
Line 1: Line 1:
[[File:Party_Members.jpg|right]] =‎Ne qofte se deshiron ti shikosh '''Anetaret e Partise''' ju duhet te hyni ne faqen e partise.  
+
*[[File:Party_Members.jpg|right]] Ne qofte se deshiron ti shikosh '''Anetaret e Partise''' ju duhet te hyni ne faqen e partise.  
  
  
  
Faqja e '''Anetareve te Partise''' i tregon te gjithe anetaret qe jane ne ate parti. Anetaret jane te renditur sipas rangjeve politike. Ju mund ti shihni foton, nivelin, emrin, dhe pozicionin ne parti.
+
*Faqja e '''Anetareve te Partise''' i tregon te gjithe anetaret qe jane ne ate parti. Anetaret jane te renditur sipas rangjeve politike. Ju mund ti shihni foton, nivelin, emrin, dhe pozicionin ne parti.
 
Zgjedhjet ne parti per Krytear Partie behen cdo muaj me daten 15.
 
Zgjedhjet ne parti per Krytear Partie behen cdo muaj me daten 15.
  
Line 10: Line 10:
  
  
Qytetaret duhet te jene se paku ne nivel 13 per tu bere anetare i nje partie.
+
*Qytetaret duhet te jene se paku ne nivel 13 per tu bere anetare i nje partie.

Revision as of 13:39, 11 February 2013

  • Ne qofte se deshiron ti shikosh Anetaret e Partise ju duhet te hyni ne faqen e partise.


  • Faqja e Anetareve te Partise i tregon te gjithe anetaret qe jane ne ate parti. Anetaret jane te renditur sipas rangjeve politike. Ju mund ti shihni foton, nivelin, emrin, dhe pozicionin ne parti.

Zgjedhjet ne parti per Krytear Partie behen cdo muaj me daten 15.


Kerkesat

  • Qytetaret duhet te jene se paku ne nivel 13 per tu bere anetare i nje partie.