Party member/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Party member
Revision as of 13:39, 11 February 2013 by Cobra26 (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search
  • Ne qofte se deshiron ti shikosh Anetaret e Partise ju duhet te hyni ne faqen e partise.


  • Faqja e Anetareve te Partise i tregon te gjithe anetaret qe jane ne ate parti. Anetaret jane te renditur sipas rangjeve politike. Ju mund ti shihni foton, nivelin, emrin, dhe pozicionin ne parti.

Zgjedhjet ne parti per Krytear Partie behen cdo muaj me daten 15.


Kerkesat

  • Qytetaret duhet te jene se paku ne nivel 13 per tu bere anetare i nje partie.