Party member/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Party member
Revision as of 13:41, 11 February 2013 by Cobra26 (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search
  • Ne qofte se deshiron ti shikosh Anetaret e Partise ju duhet te hyni ne faqen e partise.


  • Faqja e Anetareve te Partise i tregon te gjithe anetaret qe jane ne ate parti. Anetaret jane te renditur sipas rangjeve politike. Ju mund ti shihni foton, nivelin, emrin, dhe pozicionin ne parti.
  • Zgjedhjet ne parti per Krytear Partie behen cdo muaj me daten 15.


Kerkesat

  • Qytetaret duhet te jene se paku ne nivel 13 per tu bere anetare i nje partie.