Difference between revisions of "Personal title/Shqip"

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Prejt dates 1822 '''Titujt Personal''' do te shfaqen ne profilin tuaj. Qytetaret me force mbi 50 automatikisht do te behen '''Qytetar te Rritur'''. Ne qofte se nuk e keni arritur...")
 
Line 4: Line 4:
 
Lista e veprimeve te cilat nuk mund ti kryesh perderisa je '''Lojtar i Ri'''
 
Lista e veprimeve te cilat nuk mund ti kryesh perderisa je '''Lojtar i Ri'''
  
[[File:Adult-citizen.PNG|left]]Nuk mund te shtosh oferte ne Tregun e parave
+
[[File:Adult-citizen.PNG|left]]
 +
Nuk mund te shtosh oferte ne Tregun e parave
 +
 
 
Nuk mund te blesh oferta nga Tregu i parave
 
Nuk mund te blesh oferta nga Tregu i parave
 +
 
Nuk mund te votosh ne zgjedhje
 
Nuk mund te votosh ne zgjedhje
 +
 
Nuk mund te dergosh me shume se nje mesazh cdo 15 minuta  
 
Nuk mund te dergosh me shume se nje mesazh cdo 15 minuta  
 +
 
Nuk mund te shesesh ne Treg Nuk mund te blesh shume ne Treg
 
Nuk mund te shesesh ne Treg Nuk mund te blesh shume ne Treg
 +
 
Nuk mund te Dhurosh para, gold dhe sende
 
Nuk mund te Dhurosh para, gold dhe sende
 +
 
Nuk mund te punesosh qytetare ne Kompani
 
Nuk mund te punesosh qytetare ne Kompani
  

Revision as of 11:16, 12 February 2013

Prejt dates 1822 Titujt Personal do te shfaqen ne profilin tuaj. Qytetaret me force mbi 50 automatikisht do te behen Qytetar te Rritur. Ne qofte se nuk e keni arritur forcen 50 ju do te jeni Qytetare i Ri dhe nuk do mundesh ti kryesh disa veprime.

Lista e veprimeve te cilat nuk mund ti kryesh perderisa je Lojtar i Ri

Adult-citizen.PNG

Nuk mund te shtosh oferte ne Tregun e parave

Nuk mund te blesh oferta nga Tregu i parave

Nuk mund te votosh ne zgjedhje

Nuk mund te dergosh me shume se nje mesazh cdo 15 minuta

Nuk mund te shesesh ne Treg Nuk mund te blesh shume ne Treg

Nuk mund te Dhurosh para, gold dhe sende

Nuk mund te punesosh qytetare ne KompaniKeto veprime nuk mund t'i kryesh nqofse nuk je Qytetar i Rritur duhesh ta perfundosh misionin (Te arrishe forcen 50).