Personal title/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Personal title
Revision as of 11:16, 12 February 2013 by Cobra26 (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Prejt dates 1822 Titujt Personal do te shfaqen ne profilin tuaj. Qytetaret me force mbi 50 automatikisht do te behen Qytetar te Rritur. Ne qofte se nuk e keni arritur forcen 50 ju do te jeni Qytetare i Ri dhe nuk do mundesh ti kryesh disa veprime.

Lista e veprimeve te cilat nuk mund ti kryesh perderisa je Lojtar i Ri

Adult-citizen.PNG

Nuk mund te shtosh oferte ne Tregun e parave

Nuk mund te blesh oferta nga Tregu i parave

Nuk mund te votosh ne zgjedhje

Nuk mund te dergosh me shume se nje mesazh cdo 15 minuta

Nuk mund te shesesh ne Treg Nuk mund te blesh shume ne Treg

Nuk mund te Dhurosh para, gold dhe sende

Nuk mund te punesosh qytetare ne KompaniKeto veprime nuk mund t'i kryesh nqofse nuk je Qytetar i Rritur duhesh ta perfundosh misionin (Te arrishe forcen 50).