Presidential candidates list/Shqip

From eRepublik Official Wiki
< Presidential candidates list
Revision as of 05:41, 4 March 2013 by Cobra26 (Talk | contribs) (Created page with "right = Kjo faqe eshte e hapur per qdo perdorues, nga faqja e partise. Ju mund te zgjidhni shtetin nga lista e shteteve te treguar ne pjesen e si...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Candidates list1.jpg
= Kjo faqe eshte e hapur per qdo perdorues, nga faqja e partise.

Ju mund te zgjidhni shtetin nga lista e shteteve te treguar ne pjesen e siperme te faqes. Ketu ju shihni kandidatet presidenciale (te zgjedhur nga kryetaret e 5 partive me te medha). Inforamcioni i meposhtem shfaqet ne kete liste:

  • Kandidati presidencial-emri dhe avatari i qytetarit
  • Partia e cila e mbeshtet ate kandidat
  • Shiko te gjitha partite te cilat e mbeshtesin ate kandidat.