Resistance/Română

From eRepublik Official Wiki
< Resistance
Revision as of 14:06, 4 January 2019 by Andycro (Talk | contribs) (Andycro moved page Resistance war/Română to Resistance/Română without leaving a redirect: moving to a correct place)

Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare

Ce este un Război de Rezistență

Războiul de Rezistență (EN: Resistance War, abreviat RW) este un tip de război care poate fi pornit de către populație, indiferent de cetățenie, partid sau unitate militară.

Acestea sunt de două tipuri:

De eliberare - Are ca scop eliberarea unei regiuni aflate sub ocupație străină.
De drain - Are ca scop distragerea Damage-ului inamic.

Pornirea

Poți susține un RW dând click pe butonul Support de pe Homepage.

Este nevoie ca zece jucători să se mute în regiunea care se vrea eliberată, după care aceștia să susțină Rezistența cu câte 1000 Romania RON.

Atenție

Regiunea trebuie să se afle sub ocupație de cel puțin 24 de ore pentru a putea fi pornit un Război de Rezistență.
Nu poate exista deodată decât un singur Război de Rezistență al unei țări A împotriva unei țări B (De exemplu Bulgaria nu poate deschide mai mult de un RW împotriva României)
În cazul în care Rezistența pierde războiul, țara acesteia nu va mai putea porni alta rezistență impotriva acelui invadator decât după 24 de ore, iar susținătorii nu vor mai putea susține alte Rezistențe timp de 7 zile.

Exemplu

România cucerește Varna de la bulgari. Aceștia nu pot deschide RW decât după ce s-au împlinit 24 de ore de la finalizarea campaniei.
România cucerește și Burgas tot de la bulgari.
Pentru a putea deschide RW în Burgas trebuie să se îndeplinească urmatoarele condiții: să nu fie nici un alt RW bulgpresc pe teritoriul împotriva României, să fi trecut 24 de ore de când a fost cucerit Burgas de români și să fi trecut 24 de ore de cand bulgarii au pierdut ultimul RW împotriva românilor.
Chiar dacă România cucerește toate regiunile bulgare, bulgarii pot avea maxim un RW împotriva noastră.
Dacă România are jumătate din regiunile bulgare (deci 3), iar Grecia cealaltă jumătate, bulgarii vor putea deschide două RW-uri dar fiecare împotriva altei țări, unul în România și altul în Grecia.

Lupta

Pentru a putea lupta într-un Război de Rezistență, va trebui să te muți într-o regiune a țării inamice, de exemplu regiunea în care are loc lupta.

Alege țara pentru care vrei să lupti apăsând butonul respectiv. Rezistența e mereu în partea stângă, iar ocupantul în partea dreaptă. În mijloc se află numele regiunii.

Rezistențele românești

În cazul unei ștergeri a României de pe hartă, organizarea strategică a Războaielor de Rezistență este crucială.


Strategia de eliberare va fi decisă la nivelul Ministerului Apărării, strategii precum RW-ul de drain în alte regiuni ocupate de țara inamică sau RW-uri de eliberare a unor regiuni cu scopul de a ”tăia țara inamică în două” astfel încât va pierde bonus de producție.


Atenție - NU susțineți Rezistențe românești fără a vă consulta cu echipa Ministerului Apărării în prealabil!


Menu Rising

Locaţiile mele · Piaţa · Info · Comiunitate · Reguli · Istorie