Rising:Donations list/Македонски

From eRepublik Official Wiki
< Rising:Donations list
Revision as of 04:29, 26 December 2012 by Martink8 (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.

DonationList.JPG

Листата на донации може да биде видена преку Donate страницата. Тоа овозможува, за другите граѓани, организации, компании да ја видат листата на вашите примени и дадени донации од gold, currency, или Products. Листата ги содржи сите донации освен тие што се направени од political parties и држави. Од мај 20 (ден 912), граѓаните под левел 12 неможат да донираат пари, пред да ја отклучат опцијата Purchasing gold. Сите граѓани можат да донираат без оглед на нивниот левел. [1].


Back.gif Back to Donate page