Rising:Eat/Română

From eRepublik Official Wiki
< Rising:Eat
Revision as of 06:12, 31 October 2020 by Stephan Condurachis (Talk | contribs) (Created page with "{{LangMenu|Rising:Eat}} {{Rising}} Cetățenii pot '''mânca alimente''' pentru a-și restabili {{DL|Rising:Health|sănătatea}} și a preveni foametea. Cantitatea de aliment...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png


Erepublik-rising-logo.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale versiunii Rising.
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Cetățenii pot mânca alimente pentru a-și restabili sănătatea și a preveni foametea. Cantitatea de alimente pe care cetățenii o pot consuma este limitată doar de cât de multă sănătate au depozitat în centrul orașului.

Cum să mănânci

Puteți găsi butonul mâncați alimente în bara laterală a Profilului, sub secțiunea Sănătate. Cu toate acestea, dacă nu dețineți alimente, atunci acest mesaj va spune "cumpărați alimente".

Ce se întâmplă când mănânc?

După ce faceți clic pe butonul mâncați alimente, alimentele sunt scoase din depozit până când veți avea sănătatea cât mai aproape de 100 de puncte de sănătate. În primul rând, cetățeanul dvs. va mânca alimente de cea mai înaltă calitate în depozitul dvs. Dacă mâncarea de cea mai bună calitate din depozit va face ca sănătatea dvs. să depășească 100, următoarea unitate alimentară de cea mai bună calitate va fi consumată în schimb. Acest lucru se repetă până când sănătatea ta a atins maximul, ai terminat alimentele sau ai atins limita de sănătate pe care ai depozitat-o anterior.

Exemplu: sănătatea dvs. este de 90. Aveți 5 alimente Q3 și 2 alimente Q1 în depozit. Un aliment Q3 (sănătatea crește de la 90 la 96) va fi consumat și două alimente Q3 (sănătatea crește de la 96 la 100).

Câtă mâncare poate mânca cetățeanul?

Acest mesaj apare dacă încercați să mâncați pe câmpul de luptă când limita dvs. este goală.
Pagina principală: Rising:Residence

Cantitatea de sănătate care poate fi recuperată prin consumul de alimente depinde de nivelul construirii centrului orașului pe terenul unui cetățean. Noii cetățeni cu un centru de nivel unu pot recupera 100 de sănătate în fiecare oră.

Odată ce limita este atinsă, veți putea mânca din nou într-o oră. Cronometrul pentru creșterea limitei de sănătate se va opri odată ce ați atins capacitatea centrului orașului și va fi repornit odată ce ați consumat cel puțin o pâine.

  • Notă: Ca o compensație pentru îndepărtarea {{DL|Rising:Economy skill|abilităților de muncă, cetățenii care s-au născut înainte de ziua 1.297 din Lumea Nouă, cu o abilitate de muncă suficient de mare, au primit fie o clădire de sănătate +50, fie +100 în țara lor. Drept urmare, limita de sănătate recuperabilă a acestor cetățeni este mai mare decât în mod normal.

Odată ce ați atins limita de alimente, vi se va cere să așteptați o oră pentru a primi alte 100 de puncte de sănătate.

Sfat pentru instrumente

Aceasta este disponibilă numai în bara laterală. Va afișa următoarele informații:

 Dacă starea de sănătate este sub 100, puteți mânca primul aliment din inventarul dvs. pentru a le recupera. Puteți cumpăra alimente de pe piață. Puteți recupera sănătatea până la xxx / zzz. Sănătatea rămasă pentru recuperare: Y 
  • Când există 50 sau mai puține alimente care pot fi consumate în ziua dată, un semn de exclamare va fi afișat deasupra butonului.
  • Când nu mai pot fi consumate alimente (a fost atinsă limita), butonul "Mănâncă alimente" va fi dezactivat.

Cazuri când butonul este dezactivat:

  1. Dacă un cetățean și-a atins deja limita
  2. Dacă un cetățean are 100 de sănătate

NOTĂ: Dacă un cetățean nu a atins limita de recuperare a sănătății și nu are alimente în inventar, butonul se va transforma într-un buton Cumpărați alimente, care se leagă de piață.

Pentru ce sunt casele?

Notă: casele nu mai pot fi produse, dar casele din stocuri rămân în continuare funcționale!

Alimentele nu vor fi luate în considerare la începutul calculului de sănătate al zilei. Singurul articol care va fi luat în considerare va fi prima casă din inventarul dvs. Pentru aceia dintre voi cărora le place matematica, haideți să descriem cantitatea de sănătate oferită de prima casă cu H. La începutul fiecărei zile, fiecare cetățean va pierde / câștiga X puncte de sănătate.

Iată cum se calculează X:

  • Dacă aveți <= 10 sănătate: X = H-1
  • Dacă aveți 10 <sănătate <= 50: X = H-2
  • Dacă aveți 50 <sănătate <= 80: X = H-3
  • Dacă aveți 80 <sănătate <= 100: X = H-4

Cantitatea de sănătate dată de punctele de personalizare a caselor (componenta acoperișului acestora) va fi înmulțită de 5 (cinci) ori. De exemplu, o casă Q5 personalizată pentru a vă oferi sănătate maximă acum vă va oferi 50 de sănătate pe zi.

Dacă un cetățean are mai multe case în inventar, vor fi folosite atributele primei case.

Citește și


Menu Rising

Locaţiile mele · Piaţa · Info · Comiunitate · Reguli · Istorie