Savez Komunista eHrvatske/Hrvatski

From eRepublik Official Wiki
< Savez Komunista eHrvatske
Revision as of 08:15, 19 January 2011 by Sampo555 (Talk | contribs) (Category)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
HrvatskiIcon-Croatia.png

Savez Komunista eHrvatske

Error: Image is invalid or non-existent.

General Information
Country Flag-Croatia.jpg Croatia
Abbreviation SKeH
Website [Statute of SKH]
Newspaper Glasnik SKH
Forum [Forum]
Colors Red
Founded Povechalo
Political
President berinni
Members 159
Congress Occupancy 13/40 seats, 33%
Orientation Far-left, Totalitarian


ZA što se zalažu

- ZA društveno samoupravljanje

Žele ostvariti društvo u kojem eRadnici i svi stvaralački eSlojevi sami i slobodno odlučuju o svom radu i rezultatima svoga rada. Tek na taj način možemo govoriti o zdravom društvu u kojem svaki ePojedinac odlučuje o svom osobnom razvoju, a ne da njime gospodare vlasnici kompanija ili umjetni kolektivi poput komuna.

- ZA razvoj eTercijarnog sektora

Žele da eHrvatska prednjači po ekonomskoj snazi na dobrobit svih njenih eGrađana. S obzirom na sposobnosti i kapacitete eHrvatica i eHrvata, pametnom razvojnom politikom možemo se u eSvijetu nametnuti:

razvojem eFinancijskih usluga (eBanke i eŠtedionice) razvojem eMarketinških usluga razvojem ePravnih usluga razvojem eKonzultantskih usluga razvojem eTehnoloških usluga (izrada web stranica i softverskih dodataka)

- ZA sigurnu i snažnu eHrvatsku

Žele afirmirati eHrvatsku kao eSvjetsku velesilu, a to se neće dogoditi samo od sebe, ni Površnim i stihijskim pristupom. Potrebna je izgradnja i osnaženje sustava financiranja vojske njegovim vezivanjem za gospodarstvo.

- ZA kvalitetno javno informiranje

Žele demokratsku eHrvatsku, a pretpostavka za to je politička odgovornost vlasti, koja polaže račune svojim eGrađanima, te pravodoban i adekvatan sustav javnog informiranja koji jamči političku participaciju svih eGrađana. Samo informiran eGrađanin je jak eGrađanin!

- ZA ulaganje u eKulturu

Žele sretno eHrvatsko društvo s kvalitetnom i raznolikom kulturnom ponudom koja oplemenjuje. Potreban je kvalitetan sustav poticaja talentiranih eHrvatskih umjetnika i afirmacija eKulture koja se ne bazira na pukom eKonzumerizmu.

- ZA ekonomsku politiku u kojoj je proizvodnja u funkciji zdrave, racionalne i pravedne potrošnje i koja izbjegava negativna obilježja i posljedice tzv. potrošačkog društva; ZA ekonomsku politiku koja smanjuje jaz između bogatih i siromašnih; ZA sustav društvenih i moralnih vrijednosti u kome se stalno šire prostori slobode, ravnopravnosti, društvene pravde, jednakosti i solidarnosti među eLjudima, te u kome će čovjek ostvarivati svoju osobnu sreću i razvoj boreći se za napredak eZajednice kojoj pripada, a ne na njen račun; ZA njegovanje kulta rada i stvaralaštva uz istovremeno jačanje atributa eDržave sa socijalnim likom


PROTIV čega se bore

- PROTIV svih oblika eksploatacije, kriminala, mržnje, te ekonomskog, političkog, kulturnog i vojnog porobljavanja koje vlasnici eKapitala (i njihove eVlade) provode - PROTIV svih oblika separatizma, dominacije, centralizacije i monopolizacije odlučivanja o sudbini eČovječanstva


Pridružite nam se u stvaranju progresivnog eDruštva koje afirmira moralne i društvene vrijednosti kao što su: sloboda, socijalna pravda, solidarnost, ravnopravnost, dostojanstvo, samopouzdanje, entuzijazam i patriotizam!


Službeni avatari

Službeni avatari stranke.