USA-Canada War/Suomi

From eRepublik Official Wiki
< USA-Canada War
Revision as of 05:29, 18 November 2020 by Andycro (Talk | contribs) (wikilinking, styling)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png
ItalianoIcon-Italy.png


USA-Canada sota
Map of USA-Canada sota
Date 11 huhtikuuta 2008 –
26 huhtikuuta 2008
Location Pohjois-Amerikka
Result Ei voittajaa
Territorial Changes Ei vaihdoksia
Fights 1448
Belligerents
Flag-USA.png USA
Vapaaehtoisia taistelijoita:
Flag-Pakistan.jpg Pakistan
Flag-Venezuela.jpg Venezuela
Flag-Canada.jpg Canada
Vapaaehtoisia taistelijoita:
Flag-Iran.jpg Iran
Flag-Spain.jpg Spain
Flag-Portugal.jpg Portugal
Flag-Sweden.jpg Sweden
Flag-Italy.jpg Italy, ja muita

Yhteenveto

Tämä oli ensimmäisen suuri konflikti eRepublikissa. USA oli valmis testaamaan voimaansa ja sotaa edisti seikka, että Kanadan sen hetkisellä presidentillä oli vain muutama julkinen esiintyminen. USA julisti sodan Kanadalle rohkeasti huhtikuun 11. 2008. Sodan lopputulos oli selvillä 14 päivän sotimisen jälkeen. Tämä johtui monien vapaaehtoisten taistelijoiden liittymisestä Kanadan puolelle etsiessään toimintaa ja kuuluisuutta. Toisen kiinnostava pointti oli se, että sota aloitti tapahtumaketjun, mikä johti Kanadan yhdeksi maailman aktiivisimmista maista.

Legenda kertoo, että moni kansalaisen kuoli sodassa. Sodan alussa USA:lla oli suuri etu Kanadaa nähden ja valtasi monta Kanadan aluetta ensimmäisen päivän aikana. Loppujenlopuksi Kanada valtasi alueet takaisin ja lyhyen tulitauon jälkeen, vain yksi Kanadan alue jäi USA:lle. Tämä oli Manitoban alue, minkä Kanada lopulta valtasi takaisin monien maiden avulla kiihkeän taistelun jälkeen. Taistelu oli yksi verisimmistä eRepublikin historiassa. Rauha solmittiin päivän päästä Manitoban taistelun loputtua.

USA-Canada Sota oli yksi ensimmäisistä sodista ja loppui huhtikuun 26. 2008 15 päivän taistelun jälkeen.

Bugit

Sota toi julkisuuteen monia peliä vaivanneita bugeja. Molemmat puolet käyttivät näitä sodan aikana; niiden käyttö oli kuitenkin alkanut jo ennen sodan alkua.

Ensimmäisen sodanjulistuksen yhteydessä, bugi liitoissa näytti Ruotsin Canadan liittolaisena, minkä he irtisanoivat. Se pakotti USA:n perumaan julistuksen ja antoi Kanadalle 3 päivää lisää kerätä joukkoja ja vapaustaistelijoita ympäri maailmaa.

Yksi ongelmallisimmista bugeista antoi kuolleille sotilaille mahdollisuuden käyttää sairaalaa monta kertaa nostaa terveyden 100 pisteeseen taistelussa. eRepublikin Adminit julistivat tulitauon, jonka aikana he korjasivat tämän bugin, sekä muutaman muun. Tulitauko kesti suurin piirtein viikon. Kun sota jatkui, taistelut alkoivat ja loppuivat molemmilla puolilla rajaa.

Yhden bugin johdosta kanadalaiset taistelivat toisiaan vastaan omalla alueellaan.

Sotamoduuli on käynyt läpi monia päivityksiä ja korjauksia US/Kanada sodan jälkeen, mikä oli sen ensimmäinen todellinen tulikoe.

Loppuratkaisu

Huhtikuun 26, 2008, Kanadan Presidentti (Faltnor), Yhdysvaltain Presidentti (Nave Saikiliah) ja John Wilkmot (Kanadalaisen sovittelija) aloittivat rauhankeskustelut messengerin avulla. Ennen tätä päivää, molemmat presidentit olivat kertoneet vaatimuksensa, mutta molemmat vaativat kohtuuttomia ja he eivät päässyt sopimukseen. Neuvottelut jatkuivat tunnin ajan, koostuen suurimmaksi osaksi solvauksista ja perusteluista, ennen kuin sopimukseen päästiin (suurimmaksi osaksi John Wilkmotin taivutteluista molemmilla puolilla. Sopimuksen ehdoiksi asetettiin sodan lopettaminen ja kolmen kuukauden rauha. Rauhanehtojen hyväksymisen jälkeen, Nave lopulta suostui antamaan 100 kultaa, mutta vain jos se pysyisi heidän kahden välillään. Faltnor kertoi asiasta toiselle Kanadalaiselle Derick Brahamille ja tieto levisi nopeasti molemmille puolille.

Merkittävät tapahtumat

Viimeisessä sodan taistelussa - Manitoban taistelussa - Presidentti Nave Saikailahista tuli ensimmäinen eRepublikin tankki käyttämällä kultaa terveyden palauttamiseen ja taistelemalla jatkuvasti, tappaen monia Kanadalaisia matkallaan. Betan aikana tätä kutsuttiin nimellä "pulling a Nave" monen kuukauden ajan.

Nimi

Vaikka virallinen nimi on USA-Kanada sota, moni amerikkalainen kutsuu sotaa US-Kanada sodaksi.

Hyvällä huumorintajulla varustetut kanadalaiset kutsuvat sotaa nimellä "War of Nave's Toe".

Jotkut kutsuivat sotaa myös CanAm -sodaksi.

Tärkeitä henkilöitä

Faltnor, Nave Saikiliah, John Wilkmot, Derick Braham, det john kimble, Dishmcds, Uncle Sam, Albert Ainstain