Zimbrii TMD/Română

From eRepublik Official Wiki
< Zimbrii TMD
Revision as of 00:54, 14 March 2019 by Andycro (Talk | contribs) (small corrections)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png

Zimbrii TMD

Zimbrii TMD.jpg

For Honor! For the Motherland! For Flag!

General Information
Formation November 2009
Country Flag-Republic of Moldova.png Republic of Moldova
Structure
Total Soldiers 16
Controlled by [[Grisha Bardiur]]


edit

Balance.png This article not written in the proper voice

This is an encyclopedia; articles must be written in a neutral way and in the 3rd person. Company/organization/political party pages must not be advertisements.Inceputul

Istoria zimbrilor a inceput cu o fraza. O simpla fraza. Toti se plictiseau de joc si aceasta era ceva firesc. Sa-ti pierzi citeva minute pe zi, apasind citeva butoane intr-un joc de browser, nu este o provocare pentru nimeni, dar in acelasi timp nu este nici ceva captivant, intr-o buna zi plictisul isi cere drepturile si te lepezi.

Cam aceasta era situaţia comunitatii de moldoveni de pe vestitul forum torrentsmd.com, acum 3 luni si jumătate. Dintr-un sir lung de persoane care datorita lui Bocalindo intrasera in acest joc, in luna august, mai ramineau vreo 6-7 persoane active si acelea insirate prin toata eLumea.

- Poate facem o asociaţie ceva, un Fond TMD?? – a comentat Bocalindo in topicul jocului. - Hm .. buna idee .. Fondul TMD ( cu firme cu tot si poate sa lucreze oamenii din TMD in el ) + Partid TMD – urma raspunsul lui Tsintsar.

Aceste idei urmau sa puna bazele unui grup nou pe eRepublik, despre care si merge vorba in acest articol.

- Si ce va iesi din aceasta asociatsie? – a intrebat Kreek.

La vremea ceia raspunsul:

Cea mai tarea unitate militara pe care a văzut-o eMoldova vreo-data!!!!!!!

nu prea era la fel de firesc ca acum:

Istoria Uniformei

Zimbrii TMD v2.jpg Zimbrii TMD v3.jpg Zimbrii TMD v4.jpg

The blue-eyed version was received warmer.

Eventually, the uniform undergone dozens of changes, to get the current version, which is also used for the party Fratia Zimbrilor Romani:

Zimbrii TMD.jpg

Istoria Denumirii

Spre deosebire de Armata Naţionala, denumirea unitatii noastre a fost mult mai usor stabilita (10 pagini de forum ) deoarece, cred eu, emblema era destul de sugestiva. Ideea mea a fost sa cream doua companii militare, una formata din colonei si generali, iar a doua din incepatori, primii urmau sa poarte uniforma cu zimbru, iar cei mai mici pe cea cu lup. Aceasta idee n-a trecut, pentru ca eram inca prea putini si in acelasi timp nu vedeam interesanta ideea divizarii grupului. Ideea denumirii nu a fost ceva foarte discutat sau profund analizat ci mai degraba spontan:

- Mie îmi place ideea cu "Zimbrii" sau se poate şi simplu – Zimbru – a propus Bocalindo.

Agreata de toti, asa si a ramas fundamentala pina in momentul cind, spre surpriza noastra, cu o zi inainte de lansarea UM-ului, Armata Nationala isi prezinta oficial emblemele si denumirea unitatilor sale. Emblemele date erau dupa structura analoage celor pe care trebuia sa le imbracam noi, iar denumirile sunau in felul urmator: cele cu cap de zimbru pe tricolor – Zimbrii Moldovei, cele cu cap de lup pe tricolor – Lupii Moldovei si cele cu vulturi pe tricolor – Vulturii Moldovei.

A fost cam greu sa trecem de aceasta bariera, pentru ca sincer sa fiu, eram cam suparati pe cei responsabili de aceasta confuzie. Nu acuz pe nimeni acum, insa stiind dinainte care sunt emblemele si numele nostru, puteau foarte usor evita aceasta neintelegere.

Dupa multe tratative purtate de catre Tsintsar, neprimind raspunsul dorit, am decis totusi sa continuam cu Zimbrii, adaugind cele trei litere din logo-ul saitului care ne-a unit.

In rezultat primim o denumire destul de originala si simpatica – ZimbriiTMD, prescurtat ZTMD.