AIR-Tanks

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png


AIR-Tanks

Air Tanks.jpg

Informatii generale
Fondată 15 februarie 2010
Day 817
Țară Flag-Romania.png Romania
Structură
Soldați 131
Controlată de icefelwood


Data înfiinţării : 15 februarie 2010 - Day 817
Condiţii de recrutare : 1000 strength şi să fie absolvent al GN
Obligativitate de a lucra în firmele unităţii : Numai dacă doreşte solda zilnică.
Canal public : #AT.public

Istorie

Double the gun, double the fun! Pe acest principiu au mers unitatile AIR si RTF cand au decis sa fuzioneze. Din multitudinea de posibilitati, aceasta era cea mai naturala, dat fiind ca: amandoua unitatile s-au infiintat acum un an si ceva, virtual in acelasi timp (AIR cu vreo saptamana inainte), amandoua unitatile erau ceva nou (independente, nu erau sustinute financiar de stat), amandoua unitatile s-au descurcat pe picioarele proprii o lunga perioada de timp. Singurul lucru care le-a diferentiat a fost filosofia de viata: RTF-ul a fost compus de-a lungul existentei exclusiv din soldati putini. mobili si foarte puternici, pe cand AIR-ul a avut portile larg deschise pentru toata lumea. Ei bine, acum extragem beneficiile din ambele filosofii!

Armata Independenta Romana

Fiecare unitate vine cu infrastructura proprie, creand impreuna o adevarata industrie de razboi. Nu va plictisim cu insiruirea companiilor existente, sunt irelevante. Ce conteaza este faptul ca acum va fi mai usor pentru toata lumea sa treaca peste momentele mai grele, si armele vor curge continuu spre soldatii nostri!

Procedura a fost simpla: s-au luat soldatii RTF si s-au amestecat cu cei AIR, rezultand 42 de Fieldshi, 20 generali si 18 de alte grade. Total soldati in noua unitate: 80. Desi era diferenta mare de efectiv intre cele doua unitati, AIR si RTF mergeau adesea umar la umar ca damage. De astazi Air-Tanks are un damage “lejer” de 50-60k, iar cand e nevoie de “rupere” sare de 100k. Dar cea mai mare avere a AIR-Tanks sunt cele 5 fete, toate din AIR. Se zvoneste ca RTF-ul de fapt de asta a vrut fuziunea, drept dovada circuland niste poze cu rtf-istii ungandu-si muschii umflati de strength-uri cu toate uleiurile in ultimele 2 zile. Photoshop, fake-uri!

Romanian Tanks Fund

De fapt, o avere la fel de mare sunt cei “mici” din noua unitate, care acum pot simti ca fac parte dintr-o forta si ca pe campul de batalie pot decide o lupta. Poate chiar in afara tarii, daca la noi e acalmie. Speram sa ii motiveze acest lucru si sa le ofere nenumarate momente memorabile: in fond de asta suntem aici, pentru fun.

Noua unitate are doi comandanti principali, Didey si vlddan, care isi vor pune in comun experienta, pasiunea si incapatanrea de a reusi intr-un nou proiect. Multa bafta noua! Caci avem nevoie pentru a transforma noua unitate intr-un organism perfect, unitar si care simte la fel!

Acestea fiind spuse,

All hail AIR!

All hail RTF!

Long live AIR-Tanks!

Avatar Succession